Hiša - Prodamo - Destrnik, Podravje


LIČNA HIŠA V PLACARJU NAPRODAJ

Destrnik, Podravje
ID: 490151007-315
Skupno št. sob:
5
Spalnice:
5
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
176
Velikost zemljišča (m2)
675
Leto gradnje
1997

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V Placarju, po gričih in dolinah razvejanem naselju občine Destrnik, po poštnem okolišu pripadajoča Ptuju, prodamo prijetno hišo letnik 1997, nazadnje obnovljeno 2008, etažnosti K+P+M, skupne površine 175,90 m2, stoječo na 675 m2 v veliki večini stavbnega zemljišča. Pred hišo je nadstrešek za dva manjša avtomobila, zelenica, kakšno sadno drevo, več okrasnih listnatih in iglastih grmovnic, skalnjak s trajnicami. Za hišo je prostor za ureditev vrta, ob hiši na eni strani kamin in na drugi lopa za orodje.

Pred vhodnimi vrati nas lahko osveži in pomiri prijetna senčna terasa, do katere lahko pridemo tudi čez široka vrata iz dnevne sobe. Vhodna vrata nas popeljejo v predprostor, kjer je povezovalno stopnišče med etažami, od koder naravnost vstopimo v hodnik, od tod na desno v jedilnico s kuhinjo ter prehodom v večji dnevni prostor, na levo pa v kopalnico z ločenim WC-jem in dve spalnici, ena z izhodom na balkon. V gornji etaži - mansardi je trenutno ena izdelana soba z izhodom na balkon, sicer je prostora za še kakšno sobo s kopalnico ali drugimi prostori, ki pa še niso izdelani. Kletni prostori so zapolnjeni s shrambami, pralnico, kurilnico in garažo.Talne obloge so keramika, parket in laminati, okna lesena termopan, fasada izolacijska (do 7 cm), streha opečna Bramac. Ogrevanje je centralno na olje ali drva, aktivni vsi infrastrukturni priključki, pretočna greznica.

Prijetno, mirno naselje, zadnja hiša v ulici, tako da ni mimoidočega prometa, radovednih pogledov, v objemu travnikov in bližnjega gozda. Do Destrnika slabih 10 km, do Ptuja 5km.
TOPLO VABLJENI NA OGLED, PRIPOROČAMO NAKUP!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Internet
Kabelski priključek
Voda
Na mirni lokaciji
Na obrobju gozda
Naselje
Podeželje
Delno opremljeno
Kamin
Klet/shramba
Kuhinja z jedilnim pultom
Ogrevanje na kurilno olje
Ogrevanje na trdo gorivo
Zemljiška knjiga
Sodobna
Balkon
Garaža z daljinskim odpiranjem vrat

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Datum certifikata:   16/07/2018
Energijska učinkovitost: 85,00 kWh/m2 na leto
  Zajeta je energija za toplo vodo
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič

Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Miklošičeva ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov