Hiša - Prodamo - Cirkulane, Podravje


OBNOVLJENA PRITLIČNA HIŠA Z RAZGLEDOM V CIRKULANAH

Cirkulane, Podravje
ID: 490151007-336
Skupno št. sob:
4
Spalnice:
2
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
90
Velikost zemljišča (m²)
8.320
Skupna velikost (m²)
2.650
Leto gradnje
1948

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V Gradiščah (občina Cirkulane), na enem od haloških gričev, z odprtim razgledom po sosednjih gričih in na Dravsko – ptujsko polje, prodamo hišo letnik 1948, ki se je nenehno obnavljala, skoraj vsako leto nekaj, skupne površine 90 m2, sestavljene iz pritličja in podstrešja. Stoji na 2.650 m2 delno stavbnega, v večini kmetijskega zemljišča, ki je v celoti ograjeno, delno na ravnem, ostalo pod naklonom. Preko lokalne ceste je še drugi del zemljišča v izmeri 5.670 m2, prav tako ograjeno, v glavnem kmetijskega, po vrhu tudi stavbnega, primerno za gradnjo, tudi s starejšim butanim objektom, ki služi kot kmetijski objekt – shramba. Skupno je torej zemljišča 8.320 m2, ki pa ga je možno kupiti tudi posamezno (deljeno).

V hišo, ki je ohranila nekaj starih detajlov in ki je dopolnjena z nekaj drobnarijami, ki odsevajo zgodovino, vstopimo skozi masivna vrata prav v tem stilu. Slednja nas povedejo v predprostor, od koder je naravnost kopalnica s tušem in WC-jem, na levo kuhinja z jedilnico, od tod spet na levo dnevna soba s krušno pečjo, naravnost otroška soba, na desno pa najprej spalnica, nato pa prehod v še eno večjo sobo za druženje, lahko se spremeni tudi v še eno spalnico ter izhodom na pokrito teraso. Iz prehoda vstop tudi na pohodno podstrešje, kjer je možno izdelati še kakšen prostor, v kolikor je potrebno.
Po tleh je keramika, ponekod izjemni, umetniško izdelani mozaiki, okna lesena termopan, streha betonska kritina, fasada demit (5 cm izolacije), butane stene oblečene v knauf, ogrevanje na elektriko, možnost na trdo gorivo, greznica. Aktivna elektrika in lokalni vodovod, zunaj tudi zbiralnik vode.

Pri hiši je še manjši gospodarski objekt, ki služi kot shramba. Skoraj celotno zemljišče na obeh straneh ceste je ograjeno, saj so čez leto naseljene ovce, ki skrbijo za »košnjo« trave, ob sami hiši pred vhodom je prijetna terasa s pristnimi lesenimi klopmi in mizo iz hlodovine, obdano z grmičevjem, ki poleti nudi odlično senco, zastira pogled iz ceste, hkrati pa med vejami nudi čudovit razgled.

Iščete udobno bivanje v mirnem zelenem okolju, ne povsem na samem, z osupljivim razgledom? Radi obdelujete vrt ali njivo, redite živali, uživate v zasajevanju in urejanju okolice z okrasnim grmičevjem ali sadnim drevjem? Tukaj vas čaka ogromno možnosti, da uresničite svoje ideje. Primerno za družine. Dobra 2 km do Cirkulan, 12 km do Vidma in 16 km iz Ptuja, odvisno v katero smer morate po opravkih, v šolo, vrtec, v trgovino, na pošto, v zdravstveni dom, na banko, na občino,… Vabljeni na ogled! PRIPOROČAMO NAKUP!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Voda
Bližina gozda
Dobra logistična povezava
Na mirni lokaciji
Na odprtem
Naselje
Podeželje
Gretje na elektriko
Krušna peč
Okno z razgledom
Zemljiška knjiga
Stara zgradba
Greznica
Pogled z razgledom
Samostojno gospodarsko poslopje
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič

Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Slomškova ulica 12
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj