Hiša - Prodamo - Brežice, Posavje


Počitniška hiša v kampu Čatež

Brežice, Posavje
ID: 490351009-13
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
2
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
59
Velikost zemljišča (m2)
73
Skupna velikost (m²)
47,20
Leto gradnje
1989
Parkirišča
2

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V večkrat nagrajenem kampu Čatež, le slabo uro vožnje iz Ljubljane, posredujemo pri prodaji počitniške hiše, skupne površine 59,0 m2, od tega uporabne površine 47,2 m2, z dvema na prostem zagotovljenima parkirnima mestoma. Vogalna, vrstna hiša je bila zgrajena leta 1989 in popolnoma obnovljena leta 2018.

Terme Čatež so priljubljena mednarodna turistična destinacija, skrbno urejen kompleks hotelov, poslovnega centra, spa & wellness centrov, restavracij, sprehajališč, raznovrstnih zabavišč za otroke, jezerc z labodi in prikupnimi hiškami in vigvami. V okolici so gradovi in jahališča. Dostop je enostaven in hiter, nahaja se v bližini avtoceste vendar dovolj oddaljen, da se je ne opazi. Kamp je urejen in varovan, vstopa se skozi rampo, recepcija je odprta 24 ur na dan. Pred recepcijo so električna polnilna mesta.

Polno opremljena počitniška hiša ima dve etaži: pritličje in nadstropje ter pokrito verando. V pritličje se vstopi v manjši hodnik s prostorno omaro in ogledalom. Iz tega se z desne strani vstopi v kopalnico z oknom, ki ima tuš, stranišče, pralni stroj, umivalnik z omarico in ogledalom ter bojler. Iz hodnika naravnost pa se vstopi v dnevni prostor s polno opremljeno kuhinjo, klimo in dvemi okni. Na drugi strani je izhod na pokrito verando z vrtno garnituro in žarom.

V prvo nadstropje se iz dnevnega prostora povzpnete po osvetljenih, lesenih stopnicah in stopite v manjši hodnik iz katerega vstopate v dve sobi. Prva soba z leve strani ima zakonsko posteljo, veliko omaro z ogledali, ima eno okno, vrata in delno spuščen strop. Druga soba ima dve postelji, manjšo omaro, trikotno mansardno okno, vrata in delno spuščen strop. Obe sobi sta asimetričnih oblik.

Hiša je priključena na vodovod, električno in kanalizacijsko omrežje, ima svoja odjemalna mesta in priključek za TV in internet. Letni pavšal se plačuje mesečno ali letno. Vpis v zemljiško knjigo je urejen in je bremen prosta. Primerno tudi za investicijo.

Za več informacij in ogled me pokličite.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Internet
Kanalizacija
Klima
Ogrevanje
Voda
Dobra logistična povezava
Ferkventna lokacija
V bližini avtoceste
Kuhinja
Opremljeno
Lokacija
Obnovljeno
Zidana z opeko
Parkirišče

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Ana Savić - RE/MAX Commercial
Ana Savić
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Ana Savić

RE/MAX Commercial

Dimičeva ulica 13
RMC, poslovne nepremičnine d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj