Hiša - Prodamo - Bosiljevo, Karlovačka županija


Hiša na mirni in dostopni lokaciji

Bosiljevo, Karlovačka županija
ID: 490341003-48
Skupno št. sob:
4
Spalnice:
2
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
171
Velikost zemljišča (m2)
15.419
Leto gradnje
1983

Nadstropje
Celotna zgradba
Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodamo hišo na mirni in dostopni lokaciji ob glavni cesti Karlovec - Reka. Mejni prehod Vinica - Pribanjci je oddaljen ca 5 km. Do reke Kolpe je dostop po javni poti, ki je oddaljena ca kilometer. Cesta Karlovec - Reka je po mnenju motorističnih entuziastov med desetimi najlepšimi v Evropi.

Stanovanjska hiša ima pritličje, nadstropje in mansardo. V pritličju so garaža, kurilnica in shrambe. V nadstropju je vhod, hodnik, kuhinja, dnevna soba, spalnica in kopalnica s WC. Enak razpored se ponovi v mansardi.
Na stavbnem delu parcele je poleg stanovanjske hiše zidan objekt v katerem je garaža in prostor za predelavo in pripravo ozimnice. Orodje za delo na vrtu lastnik shranjuje v manjši leseni lopi. Dvorišče zaključuje prav tako lesen objekt, za razno orodje in pripomočke , ki jih potrebuje pri vsakdanjem delu.

Ob stanovanjski hiši ima lastnik urejen zelenjavni vrt na katerem si pridela zelenjavo in ozimnico. Okoli stanovanjske hiše je sadovnjak s jablanami, hruškami in drugim sadnim drevjem. Na robu sadovnjaka je manjši vinograd. Ostali del parcele je urejen gozd.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Opremljeno
Garaža
Vrt
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nep. posrednik na izobraževanju - Jože Butala - RE/MAX Most, Novo mesto
Jože Butala

Jože Butala

RE/MAX Most, Novo mesto


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Jože Butala

RE/MAX Most, Novo mesto

Glavni trg 18
Nepremičninska družba d.o.o.

Novo mesto, Dolenjska, Slovenija
8000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj