Hiša - Prodamo - Beltinci, Pomurje


Razkošno udobje

Beltinci, Pomurje
Novogradnja
ID: 490381001-54
Skupno št. sob:
4
Spalnice:
3
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
111,50
Velikost zemljišča (m2)
497
Leto gradnje
2017

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodamo moderno zasnovano stanovanjsko hišo, po podatkih GURS-a skupne površine 111,50 m2. Hiša se nahaja delno na obrobju naselja Gančani, na mirni in sončni legi. Lahko dostopen teren omogoča razgled po okolici in hkrati zasebnost domačega okolja. Prostori v hiši so smiselno in zelo praktično razporejeni ter izredno svetli.
Ob hiši je nadstrešek za parkiranje avtomobila (cca. 26 m2), na drugi strani hiše je vrtna lopa ter sončna in pokrita terasa velikosti 13 m2 s pogledom na čisto nov jacuzzi ter še ena pokrita terasa (14 m2), na katero pridete iz dnevne sobe. Okolica je zelo skrbno in premišljeno urejena.
Velika prednost hiše je lokacija, saj se nahaja v naselju Gančani, v bližini Beltinec, kjer je vsa potrebna infrastruktura: vrtec, šola, trgovina, cerkev, zdravstveni dom, kulturni dom ter v bližini dostopa na AC Lendava Maribor.
Opis
Hiša je zgrajena 2017 in vseljena 2018. Sestavljena je iz dveh etaž (P+M) in je grajena protipotresno.. Zemljišče- urejena zelenica je velikosti 497 m2 s položeno travno rušo. Za košnjo trave skrbi robotska kosilnica .
• Pritličje obsega hodnik, dnevni WC, utility, kuhinjo s shrambo (novejše kuhinjsko pohištvo višjega cenovnega razreda), jedilnico z izhodom na pokrito teraso, dnevno sobo, moderno opremljeno z dizajnerskim pohištvom. V dnevni sobi se nahaja električni kamin, prav tako pa je mogoče uporabiti tudi pred pripravljen reden kamin.
• V mansardo se povzpnemo po stopnicah, kjer je trenutno galerija za knjige. Zgornji prostor zajema hodnik, spalnico, kopalnico s kadjo ter tuš kabino, WC ter še 2 sobi.
Hodniki in stopnišče so v izvedbi granita, kuhinja ima na tleh granit gres ploščice, vsi ostali prostori pa imajo na tleh položen laminat. V kopalnici in toaletnih prostorih je položena kvalitetna keramika.
Parkirno mesto/garaža
Parkiranje je pod nadstreškom za dve vozili.
Priključki in ogrevanje
Ogrevanje je s toplotno črpalko (zrak.-voda). Fasada je toplotnoizolacijska deb. 16 cm, okna PVC s plinsko polnitvijo, z roletami Alu s poliuretanskim polnilom, kritina Bobrovec Tondach. V hiši se nahaja tudi inverterska klima. Urejeni so komunalni priključki: elektrika, vodovod, kanalizacija in CTV z internetom, telefon. V hiši je montiran tudi domofon s kamero.
Ostalo
Hiša je zemljiško knjižno urejena!

Lokacija in infrastruktura
V razdalji cca. 3 km se nahaja vsa potrebna infrastruktura (vrtec, osnovna šola, trgovina, cerkev, kulturni dom, zdravstveni dom, pošta,…).
Lokacija in umeščenost hiše v mirni del vasi, hkrati pa hiter dostop do centra Beltinec in bližnje AC, kvalitetna gradnja in skrbnost pri vzdrževanja hiše in okolice, so prednosti, ki vas bodo prepričale. Hišo priporočamo vsem, ki želijo sobivati z naravo, hkrati pa cenijo udobno in kvalitetno bivanje.
PRIPOROČAMO.

Vabimo vas, da nas pokličete za več informacij ali za dogovor za ogled.

RE/MAX OB NAKUPU POKLONI 1-LETNO ZAVAROVANJE NEPREMIČNINE !


Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Internet
Kabelski priključek
Kanalizacija
Klima
Možnost kamina
Toplotna črpalka
Voda
Dobra logistična povezava
Na mirni lokaciji
V bližini avtoceste
Kuhinja z jedilnim pultom
Okno z razgledom
Talno gretje
Alarmni sistem
Lokacija
Prvi lastnik
Varovalni sistem z nadzorom
Hiša z mansardo
Moderni
Nova zgradba
Zidana z opeko
Parkirišče

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Datum certifikata:   28/09/2017
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Vodja agencije - Lidija Belovič - RE/MAX Pomurje
Lidija Belovič
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Lidija Belovič

RE/MAX Pomurje

Ulica Štefana Kovača 3
PRO-BEL, d.o.o.

Beltinci, Pomurje, Slovenija
9231

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj