Hiša - Oddamo - Ljubljana, Ljubljana (mesto)


Oddamo luksuzno hišo v Ljubljani

 
[Mesečno]
Ljubljana, Ljubljana (mesto)
ID: 490191008-244
Skupno št. sob:
9
Spalnice:
3
Št. kopalnic
6
Skupaj m²
400
Velikost zemljišča (m2)
659
Leto gradnje
2001

Št. stranišč:
5
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Hiša na Ježici

V urejenem in mirnem predelu Ježice oddamo čudovito samostojno poslovno stanovanjsko hišo v izmeri 400 m2, ki stoji na parceli v izmeri 659 m2. Hiša je zelo kvalitetno grajena in opremljena z najboljšimi materiali, v letošnjem letu se je končala celovita prenova in opremljanje prostorov.

Stanovanjski del je v delu pritličja ter nadstropju. V delu pritličja sta urejeni dve samostojni sobi in masažni salon z izhodom na bazen. Ta del je samostojen, z lastnim vhodom in izhodom na dvorišču, zato se lahko upravlja neodvisno od hiše, sedaj je v najemu. Svoj vhod in parkirišče ima tudi poslovni del v kleti. To omogoča uporabo lastniku ali pa oddajanje na trgu. Sedaj so vsi prostori polno zasedeni. Celotna hiša je elektronsko varovana.

Razporeditev:
•     Klet: poslovni del hiše v izmeri 145 m2 z ločenim vhodom, sprejemnim pultom in tremi pisarnami, soba za fitnes, kopalnica, wc, notranja terasa;
•     Pritličje: velik odprt prostor, kjer so dnevna soba, kuhinja in jedilnica z izhodom na vrt. V tem delu je samostojna soba, dve urejeni sobi za oddajanje, masažni salon in solna soba. V pritličju sta urejeni dve kopalnici. Ogrevanje je na toplotno črpalko.
•     Prvo nadstropje: spalnica z lastno kopalnico ter izhodom na teraso. Urejene so tri sobe s skupno kopalnico ter veliko teraso.

Lega:
Hiša je odmaknjena od glavne ceste, tako da hrup s ceste ni moteč. Del dvorišča pokriva trava, katera se zaliva iz lastne vrtine, iz katere se polni tudi bazen. Ograja je kovana, odpiranje z daljincem. Kvaliteto bivanja v hiši dopolnjuje okolica, kjer je omogočeno aktivno preživljanje prostega časa. V bližini je kopališče Laguna, veliko sprehajalnih poti in otroških igrišč. Bližina Stožic bo navdušila ljubitelje konj za občasno ali redno ježo, v oskrbi imate lahko tam tudi lastnega konja.

Najemnik ob najemu plača posredniško storitev v višini ene mesečne najemnine +DDV.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Avt. vhodna vrata
Klet/shramba
Opremljeno
Varnostni sistem
Bazen
Garaža
Pogled z razgledom
Vrt

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Janez Jaklič - RE/MAX Vogal, Ljubljana
Janez Jaklič

Janez Jaklič

RE/MAX Vogal, Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Janez Jaklič

RE/MAX Vogal, Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj