Gostilna/bar/pub - Prodamo - Novo mesto, Dolenjska


Gostinski lokal pri BTC

Novo mesto, Dolenjska
ID: 490191008-140
Skupaj m²
163
Skupna velikost (m²)
163
Leto gradnje
1999
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na Ljubljanski cesti se na javni dražbi prodaja gostinski lokal v pritličju stavbe. Lokal ne obratuje, prodaja se skupaj z vso opremo. Lokalu pripadata v kleti še skladišče velikosti 22 m2 in eno pokrito parkirišče v izmeri 11 m2. Nepremičnina se prodaja kot celota.

Vhod v lokal je možen iz skupnega hodnika ali pa s parkirišča z zadnje strani stavbe, kar omogoča obratovanje tudi po zapiralnem času poslovnega objekta. Lokal ima mize v dveh prostorih, kuhinja je bila urejena za šankom. Pri vhodu je poseben prostor za osebje, lokal ima lastne sanitarije za goste. Oprema je rabljena, vendar še uporabna. Za pričetek delovanja ni potrebno večjih vlaganj.


Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Več nadstropna hiša

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Janez Jaklič - RE/MAX Vogal, Ljubljana
Janez Jaklič

Janez Jaklič

RE/MAX Vogal, Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Janez Jaklič

RE/MAX Vogal, Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)