Dvojček hiša - Prodamo - Slovenske Konjice, Savinjska


Hiša Nova Dvojček Center Slovenske Konjice

Slovenske Konjice, Savinjska
ID: 490281008-256
Skupno št. sob:
4
Spalnice:
3
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
157
Velikost zemljišča (m2)
311
Leto gradnje
2017

Št. nadstropij
1
Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V neposredni bližini samega mestnega jedra Slovenske Konjice, prodajamo novogradnjo 2 dvojčka torej štiri stanovanjske enote dokončane na ključ. V bližini imate vse potrebne trgovine, šole in do odcepa avtoceste cca 10min. Hiše so grajene po najvišjih standardih in z sodobnimi gradbenimi materiali. So visoko energetsko učinkovite, kar dokazuje tudi EI. Vsaka enota ima nadstrešek za 2 avtomobila in uporabno površino cca 157,50 m2. Ob vstopu v bivalni stanovanjski prostor je predprostor hodnik iz katerega vstopate v prostorno dnevno sobo s kuhinjo površine 17 m2 in stopniščem, ki vodi v spalni del.
V dnevni sobi je kamin. Vse enote imajo tudi talno ogrevanje, toplotne črpalke in sistem ogrevanja in hlajenja (Rekuperacijsko prezračevanje - Prezračevanje s filtracijo vhodnega zraka in rekuperacijo odpadne toplote).
V pritličju je tudi shramba, ter manjša kopalnica s tuš kabino in Wc-jem. Prav tako je iz dnevnega dela vstop na teraso površine cca 18 - 19 m2.
Ko se povzpnete po čudovitih lesenih stopnicah v spalni del je pred vami vhod v kopalnico s vgrajeno kopalno banjo in vso ostalo kopalniško opremo višjega cenovnega razreda. Desno od kopalnice sta dve spalnici, ki vam lahko služita kot otroški sobi, ter levo spalnica z garderobno sobo velikosti 7m2.

Lahko si pogledate tudi videoposnetek na Youtube strani:
​https://www.youtube.com/watch?v=JwMRXMuW1x8


V kolikor ste se odločili da si želite nepremičnino pogledati vas popeljem na ogled, termin ogleda po dogovoru.


Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Klima
Ogrevanje
Klet/shramba

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Datum certifikata:   22/08/2017
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Ljubica Črešnar - RE/MAX Premium, Celje
Ljubica Črešnar

Ljubica Črešnar

RE/MAX Premium, Celje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Ljubica Črešnar

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj