Dvojček hiša - Prodamo - Kranj, Gorenjska


Hiša dvojček v Čirčah

Kranj, Gorenjska
ID: 490191091-13
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
59
Leto gradnje
1965

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na odlični prometno komunikacijski lokaciji v Čirčah, občini Kranj, prodamo del hiše s pripadajočim zemljiščem. Dosedanji solastniki so na hiši vzpostavili etažno lastnino, ki je trenutno v postopku vpisovanja v zemljiško knjigo.
Stanovanje obsega 59 m2 neto tlorisne površine. Stanovanju pripadajo še stavbna zemljišča v skupni izmeri 376 m2. Stanovanju pripada tudi klet 27,6 m2 ter samostojna drvarnica v velikosti 9 m2. Stanovanje ima tudi balkon velikosti 4,3 m2.
Stanovanje je potrebno prenove in je primerno za kupce, ki bi si radi svoj dom uredili popolnoma po svoje. Nahaja se na odlični lokaciji, v bližini živilske trgovine, vrtca, avtobusne postaje. Do večjega nakupovalnega središča je cca 3 minute vožnje, do AC Kranj vzhod pa 5 minut.
Zemljiška knjiga je prosta bremen. Hiša ima pravnomočno gradbeno in uporabno dovoljenje.
Na ogled vabimo vse zainteresirane kupce in le ob prehodni najavi pri nepremičninski posrednici. Za vse dodatne informacije smo dosegljivi tudi na telefon.
Prodajalec pogojuje sklenitev prodajnega posla z delitvijo plačila za posredovanje na način, da kupec prevzame del plačila za posredovanje v višini 1,5% + DDV od dogovorjene prodajne cene nepremičnine.

Pri nakupu vam RE/MAX podari gratis zavarovanje objekta za eno leto!

Lepo vabljeni na nakup!


Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Pogled na hribe/gorovje
Pogled z razgledom
Vrt
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Nadja Vidic, uni.dipl.prav. - RE/MAX Ljubljana
Nadja Vidic, uni.dipl.prav.

Nadja Vidic, uni.dipl.prav.

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Nadja Vidic, uni.dipl.prav.

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj