Dvojček hiša - Prodamo - Ankaran, Primorska Južna


CENTER ANKARANA, BLIZU MORJA

Ankaran, Primorska Južna
ID: 490111007-162
Skupno št. sob:
6
Spalnice:
4
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
220
Velikost zemljišča (m2)
300
Leto gradnje
2000

Št. nadstropij
2
Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodaja se del dvostanovanjske hiše v skupni izmeri 220 m2, s pripadajočo parcelo 300m2. Stanovanjska površina vključuje 4-sobno in 2-sobno stanovanje, ločen dostop do vsakega stanovanja posebej, parcelo z vso zasebnostjo in 3 parkirna mesta pred hišo.
ŠTIRISOBNO STANOVANJE: V prvem nadstropju se nahaja štirisobno stanovanje neto tlorisne površine 104,50m2 in uporabne površine 141,50m2, ki ga v celotni dolžini bivalnih prostorov obdaja delno nadkrita terasa s pogledom na morje. Talne obloge parket in keramika, ogrevanje CK in klima.
Tloris stanovanja: dnevno bivalni del z vhodom, hodnikom in stopniščem, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, terasa; spalni del je višinsko zamaknjen in obsega veliko spalnico, dve sobi in veliko kopalnico s tušem in kadjo.

MANSARDNO DVOSOBNO STANOVANJE: Veliko sončno dvosobno stanovanje neto tlorisne površine 54,70m2 in uporabne površine 68,90m2, s svojim vhodom. Dnevno bivalni prostori so orientirani na jug s prekrasnim pogledom na koprski zaliv. Ogrevanje CK in klima, talne obloge laminat in keramika.
Tloris stanovanja: vhod s hodnikom in stopniščem, kuhinja z jedilnico, ločena dnevna soba in velik balkon. Stopnišče vodi v prostorno spalnico in kopalnico.

Možnost povezave obeh stanovanj tudi po obstoječem notranjem stopnišču. Parcela v naravi predstavlja dostop in vrt, ter 3 parkirna mesta.
Nepremičnina je primerna za večjo družino ali za oddajanje. Možen tudi nakup celotne hiše.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Ob morju
Pogled z razgledom

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Gordana Kocjančič - RE/MAX Obala
Gordana Kocjančič

Gordana Kocjančič

RE/MAX Obala


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Gordana Kocjančič

RE/MAX Obala

Pristaniška ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Koper, Primorska Južna, Slovenija
SI-6000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov