Vrstne hiše Vrhovci

Powered by Google TranslateTranslate
Disclaimer:
Translations of the development description is powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match the description in the original language.

Pet vrstnih hiš na Vrhovcih


Kontaktirajte nas:

Nada Šerbelj

T: 031 372 207

Na Brdu se ob Cesti na Vrhovce gradi prijetna soseska vrstnih hiš.

Nahaja se v urejenem naselju, v bližini narave in vse infrastrukture (trgovine, pošta, šola, vrtec, knjižnice…) ter nudi zelo kvalitetno bivanje. Blizu je Rožnik, živalski vrt, Koseški bajer, hiter dostop do zelenih površin v smeri Toškega Čela. Hitra povezava na AC obroč.

Hiše so označene od 1 do 5 z različno velikostjo parcel in posameznimi tlorisi. Hiša številka 1 ima tloris tip A, hiše 2-5 pa imajo tloris TIP B v 3 možnih različicah.

ARHITEKTURNA ZASNOVA

Pet verižnih hiš z domiselnimi zamiki med objekti omogoča prijetno in zasebno bivanje tako v hišah kot na zunanjih površinah. Objekti imajo tri etaže, pritličje, nadstropje in terasno etažo. Orientacija je približno S-J, z dnevnimi prostori in teraso, ki se odpirajo proti J.

GRADNJA

Hiše bodo grajene klasično iz opeke in betona. Vse hiše bodo toplotno izolirane z 20cm toplotne izolacije. V hišah bodo pripravljeni tudi dimniki za izvedbo kaminov. Stavbno pohištvo bo leseno in z zunanje strani oblečeno v aluminij. Okna bodo senčena z zunanjimi žaluzijami na el. pogon. Hiše bodo ogrevane preko talnega gretja z lastno plinsko pečjo, ki bo zagotavljala tudi toplo sanitarno vodo. Prezračevanje bo s sistemom rekuperacije. Možna nadgradnja s sistemom pametnih instalacij.

INSTALACIJE

V hišah so projektirane sodobne elektroinstalacije s centralnim prezračevalnim sistemom z rekuperacijo, talno gretje, predpriprava za hlajenje ter predpriprava za električne polnilnice pod nadstrešnico.

STAVBNO POHIŠTVO

Predvideno je visoko kakovostno stavbno pohištvo Alu/les proizvajalca Internorm, vhodna vrata Pirnar, bioklimatske pergole OMBRA in senčila na električni pogon.

OPIS PROSTOROV

Pritličje: Desno od vhoda se nahaja garderobni prostor, na levi strani pa dnevni wc. Iz vhodnega prostora stopimo v prostoren dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo. V sredini dnevnega prostora se nahaja kamin. Atrij s teraso meri 41,42 m2. Pod stopnicami se nahaja tudi priročna shramba.

V nadstropju se nahajata dve veliki otroški sobi, utility in kopalnica. V terasni etaži pa je prostorna spalnica z lastno garderobo in kopalnico ter dvema terasama. Tloris terasne etaže je možen v treh različnih izvedbah.

DOSTOP

Hiše imajo urejen skupen dovoz na severni strani s Ceste na Vrhovce. Vsaka enota ima prostor za dve parkirni mesti z nadstrešnico. Poleg tega ima vsaka enota eno parkirno mesto na južni strani. Hiše imajo ob vhodu lesen prostor za shranjevanje – lopo. Prostor pred vhodom je pokrit. Na južni strani imajo hiše vrtove in terase, na katerih se lahko postavi letna kuhinja.

Oglaševana cena je brez DDV. Cena za posamezen objekt vključuje končan objekt z nadstrešnico za obe parkirni mesti, dodatno tretje parkirno mesto za večja vozila ali počitniška vozila, lopo in bio-klimatsko pergolo na vrtu.

Enote, ki so na voljo

ID Tip Skupaj sob Spalnic Enot Velikost(m²) Število parkirnih mest Cena
490191084-111 Vrstna hiša 4 3 - 141 2 446.760 €