Soseska Ekvorna

Description

Ali vam je pomembno, da imate v bližini svojega doma: LPP, OŠ, zdravstveni dom, PST, nakupovalni center, golf igrišče, ter hiter dostop do obvoznice in manj kot 5 min do centra Ljubljane?
V kolikor ste si odgovorili, z vsaj enim da, si oglejte sosesko Ekvorna, ki se nahaja ob Barjanski cesti. V soseski Ekvorna, se gradi 7 novih vrstnih hiš, z veliko svetlobe in s čudovitim razgledom z južne strani na Krim in s severne strani na Ljubljanski grad. Nahajajo se, le streljaj od mestnega dogajanja. Primerno bodo, tako za družino, kot posameznike, ki živijo hiter tempo in želijo imeti v bližini, vse kar potrebujejo za kvalitetno bivanje.

Podrobnosti:

Vrstne hiše so zasnovane kot gradbeno in konstrukcijsko samostojni objekti. Grajene so z masivno, z izvedeno dilatacijo med objekti. Vse notranje stene so opečne (ne mavčne-zvočna izolacija).

Tlorisi:

Samostojne enote, z visokimi stropovi, velikimi steklenimi površinami, sestavljene iz 3-h etaž (P+N+T). Velikost bivalnih prostora: 162,10 m2 Loža (1. nadstropje): 5,85 m2 Terasa (2.nadstropje): 20,15 m2 Število sob: 5 Atriji so v 3- velikosti: 74m2, 100,50m2 in 184,80m2. Vsaki enoti pripada nadstrešek za 2 avtomobila.

Ugodno financiranje:

Projekt financira Gorenjska banka, ki ponuja ekskluzivno ponudbo kreditov za kupce stanovanj.

Enote, ki so na voljo

Na voljo ni nobena enota.