Soseska Ekvorna

Powered by Google TranslateTranslate
Disclaimer:
Translations of the development description is powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match the description in the original language.

Ali vam je pomembno, da imate v bližini svojega doma: LPP, OŠ, zdravstveni dom, PST, nakupovalni center, golf igrišče, ter hiter dostop do obvoznice in manj kot 5 min do centra Ljubljane?
V kolikor ste si odgovorili, z vsaj enim da, si oglejte sosesko Ekvorna, ki se nahaja ob Barjanski cesti. V soseski Ekvorna, se gradi 7 novih vrstnih hiš, z veliko svetlobe in s čudovitim razgledom z južne strani na Krim in s severne strani na Ljubljanski grad. Nahajajo se, le streljaj od mestnega dogajanja. Primerno bodo, tako za družino, kot posameznike, ki živijo hiter tempo in želijo imeti v bližini, vse kar potrebujejo za kvalitetno bivanje.

Podrobnosti:

Vrstne hiše so zasnovane kot gradbeno in konstrukcijsko samostojni objekti. Grajene so z masivno, z izvedeno dilatacijo med objekti. Vse notranje stene so opečne (ne mavčne-zvočna izolacija).

Tlorisi:

Samostojne enote, z visokimi stropovi, velikimi steklenimi površinami, sestavljene iz 3-h etaž (P+N+T). Velikost bivalnih prostora: 162,10 m2 Loža (1. nadstropje): 5,85 m2 Terasa (2.nadstropje): 20,15 m2 Število sob: 5 Atriji so v 3- velikosti: 74m2, 100,50m2 in 184,80m2. Vsaki enoti pripada nadstrešek za 2 avtomobila.

Ugodno financiranje:

Projekt financira Gorenjska banka, ki ponuja ekskluzivno ponudbo kreditov za kupce stanovanj.

Enote, ki so na voljo

Na voljo ni nobena enota.