Funtkova

Description

MARKANTEN 4- STANOVANJSKI OBJEKT ZA BEŽIGRADOM

INFORMACIJE:

Nada Šerbelj
nada.serbelj@re-max.si
031 37 22 07

Markanten objekt z edinstvenimi arhitekturnimi elementi na ekskluzivni mikrolokaciji za Bežigradom.

Markanten objekt z edinstvenimi arhitekturnimi elementi na ekskluzivni mikrolokaciji za Bežigradom.
Na ekskluzivni mikrolokaciji za Bežigradom, blizu obvoznice, se gradi markanten objekt z edinstveni arhitekturnimi elementi. Obsega klet, pritličje in štiri etaže, v katerih so zasnovana štiri luksuzna stanovanja, ki bodo omogočila visoko kakovostno bivanje v smislu počutja v prostoru in tehnične dovršenosti objekta.
Vsako stanovanje obsega posamezno etažo z ločenim direktnim dostopom iz dvigala. Uporabne površine stanovanj so od cca. 90 do cca. 130 m2, z ložami v spodnjih etažah in s prostornimi terasami, ki omogočajo dih jemajoče razglede, v zgornjih etažah. Posameznemu stanovanju pripada ogrevana shramba v kleti ter dva pokrita parkirna mesta v pritličju objekta s polnilnico za elektro avtomobile.

ARHITEKTURNA ZASNOVA

S prefinjenim odnosom do prostora je arhitektom uspel dosežek, ki je najbolj primeren za dano lokacijo, poleg tega pa so zagotovili najvišjo stopnjo bivalne kvalitete za bodoče uporabnike.
Arhitektura zasnova objekta je nastala v priznanem in večkrat nagrajenem arhitekturnem biroju Demšar arhitekti. S prefinjenim odnosom do prostora jim je uspel arhitekturni dosežek, ki je najbolj primeren za dano lokacijo, poleg tega pa so zagotovili najvišjo stopnjo bivalne kvalitete za bodoče uporabnike. Stanovanja odlikuje premišljena arhitekturna zasnova in racionalna raba tlorisne površine. Z naključno razporejenimi svetlimi površinami v fasadi je dosežena arhitekturna igra, ki naredi objekt poseben in ga loči od povprečja. Aluminijasti okrasni okenski okvirji v bakreni barvi na fasadi kot glavni poudarek bodo dodali objektu posebno zunanjo prepoznavnost. Velike okenske odprtine z južno, vzhodno in zahodno lego zagotavljajo odlično osvetljenost notranjosti. Z loggiami, terasami in balkoni so v stavbo umeščene večje ozelenjene površine, ki doživetje narave pripeljejo prav v vsako stanovanje.

ZUNANJA UREDITEV

Investitor je posebno pozornost namenil zunanji ureditvi, ki bo objektu dodala posebno noto prestižnosti.
Parcela je pravokotne, pokončne oblike v smeri S-J. Objekt je tlorisne velikosti 17.60 m x 10.90 m, višine 17.10 m z daljšo stranico v približni smeri JZ-SV. Na parcelo je postavljen vzdolžno, pravokotno na Ogrinčevo ulico, iz katere je tudi predviden uvoz na parcelo. Peš in kolesarski dostop je predviden s Funtkove ulice.
Celotna okolica objekta je ograjena. Designerska kovinska ograja loči objekt od sosednjih parcel na strani z Dunajsko cesto, Ogrinčevo in Funtkovo ulico. Med obstoječim individualnim objektom na potezi Funtkove ulice je zaradi zagotavljanja zasebnosti predvidena visoka armirano betonska ograja. Okolica bo ozelenjena z visokim grmičevjem.

FINALIZACIJA

Finalizacija objekta bo izvedena v sodelovanju z bodočimi kupci, tako da bodo talne obloge, keramika, sanitarna oprema in svetila skrbno izbrana v visokem cenovnem razredu.
Vgrajeni bodo materiali vrhunske kakovosti. Okna so izvedena z aluminijastimi okvirji s troslojno zasteklitvijo, ki omogoča izvrstno zvočno izolacijo ter zunanjimi senčili, ki jih bo možno regulirati preko pametnih instalacij. Finalizacija objekta bo izvedena v sodelovanju z bodočimi kupci, tako da bodo talne obloge, keramika, sanitarna oprema in svetila skrbno izbrana v visokem cenovnem razredu.

Enote, ki so na voljo

ID Tip Skupaj sob Spalnic Enot Velikost(m²) Število parkirnih mest Cena
490191084-99 Stanovanje 4 2 - 184 - 514.900 €