Največja slovensko - hrvaško nepremičninska konvencija


Z velikim veseljem vam sporočamo, da se v RE/MAX Slovenija pripravljamo na največjo slovensko - hrvaško nepremičninsko konvencijo, dogodek, ki ga enostavno ne gre zamuditi, če želite uspeti ali postati vodilni v nepremičninski panogi.
Dogodek je zasnovan z namenom, da vas motivira, podpre in navduši na vaši poti do uspeha. Je odlična priložnost za ambiciozne posameznike, ki želijo na novo začeti s kariero v največji globalni mreži in za že utečene nepremičninske posrednike, ki želijo napredovati v svoji karieri ali pridobiti nove perspektive.

Konvencija bo potekala v Zagrebu, dne 18.5.2023 s pričetkom ob 9-ti uri v hotelu International. Čaka nas pester program z izobraževalnimi vsebinami, vrsto izjemnih govorcev in strokovnjakov, ki bodo delili svoje izkušnje, znanje in nasvete za uspeh. Poseben gost bo Nuno Ricardo – vodja agencije RE/MAX Expo iz Portugalske, poznan kot oseba, ki stoji za RE/MAXovo pisarno številka ena v Evropi in ta naziv nosi že vrsto let. Računamo na to, da nam bo zaupal zmagovalno miselnost.

Pričakujte navdihujoče predstavitve, interaktivne delavnice, odlično priložnost za mednarodno mreženje s sorodnimi posamezniki ter zabavo do jutranjih ur v 17-tem nadstropju hotela Westin.

Če vas zanima nepremičninska panoga, nikar ne oklevajte in se nam pridružite. Skupaj bomo gradili mostove med idejami, se spodbujali in motivirali za dosego vrhunskih rezultatov!Za več informacij o dogodku ali prijavi nam pišite na: info@re-max.si ali nas pokličite na 041/765-555.novice

Najdi na blogu

Categories / Tags