8 RAZLOGOV ZAKAJ SE ODLOČITI ZA KARIERO PRI RE/MAXU


RE/MAX je mednarodna mreža nepremičninskih agencij, znana in delujoča po vsem svetu. Ustanovitelja Dave in Gail Liniger sta imela cilj ustvariti največjo in najboljšo nepremičninsko mreža, kjer velja slogan “everybody wins”. V tej verigi imajo koristi vsi – stranke, posredniki in lastniki franšiz. Danes lahko ponosno zatrdimo, da smo hitro rastoče podjetje, ki se iz dneva v dan uspešno razvija. Štejemo že 16 agencij in več kot 100 posrednikov.

V nadaljevanju vam navajamo 8 razlogov zakaj se odločiti za kariero pri RE/MAX-u:

1. IZKORISTITE PREDNOSTI NAJBOLJ ZNANE IN MOČNE BLAGOVNE ZNAMKE
RE/MAX je najbolj prepoznavna blagovna znamka v svetu nepremičnin. V Sloveniji imamo eno najbolje obiskanih spletnih strani, preizkušene in utečene prodajne kanale, strategije ter najbolj razvejano prodajno verigo. Smo odločni in usposobljeni na način da dosežemo najboljše pravne posle v korist vseh strank: kupca, prodajalca in agencije. Vodilen položaj ohranjamo na način, da smo nenehno usmerjeni v izboljšave nepremičninskih posrednikov ter izboljšanje uporabniške izkušnje.
2. PODPORA IN USPOSABLJANJE
RE/MAX ponuja obsežno usposabljanje in podporo za svoje agente, vključno z vsemi orodji, ki jih potrebujejo, da postanejo uspešni. Znani smo po svoji kulturi mentorstva in timskemu delu, kar omogoča agentom, da se učijo od izkušenih agentov in dobrih praks.
3. GLOBALNA PRISOTNOST
RE/MAX mreža je razvejana po celotnem svetu, tako lahko naši posredniki dostopajo do svetovnih trgov in priložnosti. Z globalno mrežo podpore in sodelovanja lahko agenti sodelujejo s kolegi iz drugih držav in strankam ponudijo nepremičnine po vsem svetu. Prav tako pa ponujamo oglaševanje nepremičnin tako v Sloveniji kot v tujini. Vse nepremičnine, ki so v bazi Slovenske RE/MAX mreže, so lahko vidne tudi v drugih državah, kar nam omogoča konkurenčno prednost.

4. POSLUJETE ZASE, VENDAR NISTE SAMI
Kje drugje, lahko delujete neodvisno, hkrati pa koristite prednosti največje mreže posrednikov? Ponujamo vam na eni strani neodvisnost, na drugi strani pa ponujamo izobraževanja, podporo, usposabljanja, kulturo, udeleževanje na dogodkih, marketing in strokovno znanje kolegov. Imamo tudi lastno marketinško agencijo, ki vam z zagotavljanjem različnih orodij pomaga pri uresničevanju vaših planov in ciljev.

5. SMO INOVATIVNI in TEHNOLOŠKO USMERJENI
RE/MAX je na čelu tehnologije in digitalizacije, zato lahko optimalno uporabljate napredna orodja in na spletu izstopate pred konkurenco. Če se odločite za sodelovanje z RE/MAXOM združite moč z najbolj dinamično in napredno nepremičninsko družbo na svetu.

6. SMO DRUGAČNI
Za naše nepremičninske posrednike skrbimo, organiziramo poslovne dogodke, team buildinge, piknike, aktivnosti, kongrese in izobraževanja. Posvečamo se vsakemu slehernemu članu ekipe, s pogovorom, pohvalami, konstruktivnimi kritikami, pozornostmi in nagrajevanjem.
7. SMO BRANŽA SEDANJOSTI IN PRIHODNOSTI
Nepremičnine, bodisi da gre za hiše, stanovanja, vikende, poslovne prostore, ali garaže bodo vedno ostale osnovna življenjska potreba. Zato je nepremičninska panoga bila, je in bo perspektivno področje.

8. SMO DRUŽINA PODJETNIKOV
V podjetju smo združeni strokovnjaki iz različnih področij, vsi z enakim ciljem – voditi in razvijati podjetje, ter tako služiti našim strankam. Lahko bi rekli, da smo družina podjetnikov, ki nas združuje ista miselnost in iste želje.TUKAJ najdete še več koristnih kariernih nasvetov in kaj o RE/MAX-u menijo nepremičninski posredniki.

Če iščete priložnost za uspešno kariero, možnosti napredovanja in dobrega zaslužka je RE/MAX zagotovo vreden razmisleka. Zato ste lepo vabljeni, da nam posredujete prijavo za nepremičninskega posrednika na kariera.info@re-max.si.

Cenimo prav vsakogar, ki lahko s kančkom ideje ali drugačne vizije pripomore k nadaljnjemu kreiranju naše uspešne zgodbe.nepremicninski posrednik nepremičninski posrednik

Najdi na blogu

Categories / Tags