33. posvet: Poslovanje z nepremičninami


RE/MAX Slovenija je že 14-to leto zapored zlati sponzor 33. posveta Poslovanje z nepremičninami, ki je potekalo 17. in 18. novembra v Kongresnem centru Hotela Slovenija v Portorožu in na spletu.Posvet predstavlja pomembno mesto, kjer se vsako leto srečujejo in družijo predstavniki gospodarskih družb, agencije za posredovanje z nepremičninami, samostojni podjetniki, vladne institucije, lokalne skupnosti in drugi nosilci aktivnosti s področja poslovanja z nepremičninami.

Vsebine so bile zelo raznolike od energetske oskrbe večstanovanjskih stavb, davčne politike na področju nepremičnin, predlogov za zakonske spremembe na področju upravljanja nepremičnin,
modeli financiranja stanovanjske gradnje v državah do novih digitalnih platform za delo slovenskih nepremičninskih in stanovanjskih skladov ter občin in še mnogo več.

Letošnji posvet je bil poseben, saj zraven tega da smo lahko bili prisotni na predavanjih preko spleta, je bil program skrbno pripravljen in so sodelovali tudi ministri. Več si o dogodku ter zaključku posveta preberite TUKAJ.

posvet poslovanje z nepremičninami aktualno nepremičninski trg

Najdi na blogu

Categories / Tags