Nova številka revije Kakovost bivanja


Ponosni smo na izdajo nove številke revije Kakovost Bivanja o domovanju, stilu in nepremičninah.  Gre  za 9-to izdajo, ki zajema aktualne teme kot so:  vroči trendi za dizajn vaše dnevne sobe v letu 2023, prihodnost evropskega trga,  koraki do sončne elektrarne, nasveti za učinkovito delo od doma, biohekanje in industrija wellness nepremičnin, prodaja nepremičnin z elektronskim zbiranjem ponudb, ne manjka pa tudi zabavne vsebine z najbolj aktualno ponudbo nepremičnin.
Vroči trendi za dizajn vaše dnevne sobe v letu 2023

Z našo pomočjo uredite dom tako, da bo krepil dobro počutje, obenem pa vam razkrivamo katere barve in oblike pohištva so trenutno najbolj trendne.

Prihodnost evropskega trga

Preberite kaj je razkrila anketa, ki jo je avgusta 2022 za RE/MAX Evropa izvedlo javno mnenjsko podjetje Kantar. Odgovarja na zanimiva vprašanja kot so: ali se Evropejci želimo seliti, ali se po dolgem času želimo vrniti k podeželskemu življenju, kakšno imamo stališče do investicij in ali bi bili pripravljeni v korist okolja sprejeti kakšen kompromis.

Koraki do sončne elektrarne

Veliko poslušate o samooskrbi in trajnostnem razvoju ali vas vse višji stroški električne energije napeljujejo na razmišljanje o sončni energiji. Če ne veste kako začeti, vam razkrivamo 10 korakov do lastne sončne elektrarne.

Nasveti za učinkovito delo od doma
Delo od doma je za nas postala stalnica, zato je pomembno da si zagotovimo pogoje da bomo delali neomejeno in učinkovito. Preberite katere so prednosti domače pisarne in nasvete za večjo učinkovitost.

Biohekanje in wellness nepremičnin

Izvedite kaj je biohekanje in kako spodbuja industrijo wellness nepremičnin.

Prodaja nepremičnin z elektronskim zbiranjem ponudb

Prodaja nepremičnin z elektronskim zbiranjem ponudbe je najučinkovitejši način prodaje nepremičnin. V članku preberite, v katerih primerih je prodaja z elektronskim zbiranjem ponudb najprimernejša metoda prodaje.

Ne zamudite intervjuja z nekdanjim državnim reprezentantom v vožnji z bobom, uspešnim manekenom in priljubljenim voditeljem Davidom Urankarjem in zvedite kaj zanj pomeni udobno domače zavetje. 

Na koncu pa vas čaka najbolj vroča ponudba nepremičnin na trgu v tem trenutku.

Svoj izvod revije si lahko zagotovitve v trgovinah, bencinskih servisih ali pri nepremičninskih posrednikih. Pohitite, saj so zaloge omejene.kakovost bivanja nakup nepremičnine prodaja nepremičnine novice

Najdi na blogu

Categories / Tags