Quinta - Venda - Radenci, Pomurje


Enkraten razgled

Radenci, Pomurje
ID: 490381001-78
Total de Assoalhadas
1
Total m²
13.874
Tam. do Lote (m²)
13.874
Land Category
Agricultural Field
Slovenian
Disclaimer:
A tradução da descrição do imóvel foi feita com o serviço Google Translate o que não garante a precisão do resultado. A tradução pode não ser exactamente o que está na língua original.
Posredujemo pri prodaji čudovite posesti v velikosti 13 874 m2, ki je po GURS-u opredeljena večji del kot kmetijsko zemljišče, del pa kot zazidljivo zemljišče. Na robu posesti, ob dostopni cesti, se na parceli nahaja 170-let stara lesena hiška, ki lahko v rokah dobrega restavratorja zacveti v vsej svoji lepoti preteklih dni, lahko pa služi kot nadomestna gradnja. Sama posest pa že zaradi svoje velikosti in lege omogoča zasaditev trte ali pa raznovrstnega sadja. Lastniku pa se v tej idili spočije duša in oko, kajti le nekaj minut porabi, da se umakne iz mestnega vrveža.
Na čudoviti razgledni točki na Janževem vrhu se vam odpre pogled na čudovito Pomursko pokrajino, v neposredni bližini je znano zdraviliško mesto Radenci, nedaleč vstran je mejni prehod z Avstrijo, videti je Pohorje kakor tudi razgledni stolp v Lendavi.

Vabljeni k nakupu!

Características:

Casa Centenária
Vistas Exteriores
Localização
Property Registry
Aberta
Local sossegado
Localização Isolada
Perto da Floresta
Trânsito de Acesso Fácil
Nordeste
Água
Electricidade
Todas as informações presentes nesta página são da inteira responsabilidade do Agente/Director da Agência RE/MAX. Devem ser consideradas verdadeiras não excluindo, no entanto, a necessidade de serem verificadas. Estas informações não têm qualquer carácter vinculativo.
Agente
Director(a) de Agência - Lidija Belovič - RE/MAX Pomurje
Lidija Belovič

Lidija Belovič

RE/MAX Pomurje


Ver Telefone...
Ver Telefone...

Enviar mensagem

 
Lidija Belovič

RE/MAX Pomurje

Ulica Štefana Kovača 3
PRO-BEL, d.o.o.

Beltinci, Pomurje, Eslovénia
9231

Favoritos

Partilhar & Comparar


Visto Recentemente

Partilhar & Comparar