Lauku saimniecība - Pārdošana - Radenci, Pomurje


Enkraten razgled

Radenci, Pomurje
ID: 490381001-78
Istabu skaits:
1
Kopējā platība (m2)
13.874
Zemesgabala platība (m2)
13.874
Zemes kategorija
Lauksaimniecības zeme
Slovenian
Disclaimer:
Īpašumu aprakstu tulkojumu nodrošina Google Translate, un rezultātu precizitāte netiek garantēta. Iespējams, tulkojums nebūs atbilstošs aprakstam oriģinālajā valodā.
Posredujemo pri prodaji čudovite posesti v velikosti 13 874 m2, ki je po GURS-u opredeljena večji del kot kmetijsko zemljišče, del pa kot zazidljivo zemljišče. Na robu posesti, ob dostopni cesti, se na parceli nahaja 170-let stara lesena hiška, ki lahko v rokah dobrega restavratorja zacveti v vsej svoji lepoti preteklih dni, lahko pa služi kot nadomestna gradnja. Sama posest pa že zaradi svoje velikosti in lege omogoča zasaditev trte ali pa raznovrstnega sadja. Lastniku pa se v tej idili spočije duša in oko, kajti le nekaj minut porabi, da se umakne iz mestnega vrveža.
Na čudoviti razgledni točki na Janževem vrhu se vam odpre pogled na čudovito Pomursko pokrajino, v neposredni bližini je znano zdraviliško mesto Radenci, nedaleč vstran je mejni prehod z Avstrijo, videti je Pohorje kakor tudi razgledni stolp v Lendavi.

Vabljeni k nakupu!

Īpašības:

Skats uz āru
Pirmskara
Atvērts (-a)
Blakus mežam
Izvietots atsevišķi
Laba pieeja satiksmes līdzekļiem
Pie klusa ceļa
Atrašanās vieta
Elektrība
Ūdens
Ziemeļaustrumi
Īpašumu reģistrs
Visa objekta brokera/aģenta norādītā informācija tiek uzskatīta par uzticamu, taču nav pārbaudīta, tāpēc to būtu vēlams pārbaudīt individuāli. Netiek sniegtas nekādas garantijas vai pārstāvības.
Aģents
Brokeris/Īpašnieks - Lidija Belovič - RE/MAX Pomurje
Lidija Belovič

Lidija Belovič

RE/MAX Pomurje


Parādīt...
Parādīt...

SŪTĪT ZIŅOJUMU

 
Lidija Belovič

RE/MAX Pomurje

Ulica Štefana Kovača 3
PRO-BEL, d.o.o.

Beltinci, Pomurje, Slovēnija
9231

Izlase

Share & Compare


Nesen skatīts

Share & Compare