Fattoria - In vendita - Radenci, Pomurje


Enkraten razgled

Radenci, Pomurje
ID: 490381001-78
Totale Locali:
1
MQ Totali
13.874
Superficie lotto Mq
13.874
Land Category
Agricultural Field
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Posredujemo pri prodaji čudovite posesti v velikosti 13 874 m2, ki je po GURS-u opredeljena večji del kot kmetijsko zemljišče, del pa kot zazidljivo zemljišče. Na robu posesti, ob dostopni cesti, se na parceli nahaja 170-let stara lesena hiška, ki lahko v rokah dobrega restavratorja zacveti v vsej svoji lepoti preteklih dni, lahko pa služi kot nadomestna gradnja. Sama posest pa že zaradi svoje velikosti in lege omogoča zasaditev trte ali pa raznovrstnega sadja. Lastniku pa se v tej idili spočije duša in oko, kajti le nekaj minut porabi, da se umakne iz mestnega vrveža.
Na čudoviti razgledni točki na Janževem vrhu se vam odpre pogled na čudovito Pomursko pokrajino, v neposredni bližini je znano zdraviliško mesto Radenci, nedaleč vstran je mejni prehod z Avstrijo, videti je Pohorje kakor tudi razgledni stolp v Lendavi.

Vabljeni k nakupu!

Caratteristiche:

Ottima Vista
Property Registry
Posizione
Nord-Est
Facilmente raggiungibile in auto
Posizione isolata
Su strada tranquilla
Vicinanze Pineta
Vista panoramica natura
Acqua Corrente
Elettricità
Casa secolare
Tutte le informazioni sono fornite dal relativo Agente Franchisee, i dati sono considerati validi ma non possono essere garantiti e dovrebbero essere verificati in ogni caso. MQ. commerciali, a titolo puramente indicativo.
Consulente Immobiliare
Broker Titolare - Lidija Belovič - RE/MAX Pomurje
Lidija Belovič

Lidija Belovič

RE/MAX Pomurje


VISUALIZZA...
VISUALIZZA...

Richiedi informazioni

 
Lidija Belovič

RE/MAX Pomurje

Ulica Štefana Kovača 3
PRO-BEL, d.o.o.

Beltinci, Pomurje, Slovenia
9231

Preferiti My RE/MAX

Share & Compare


Visitati Recentemente My RE/MAX

Share & Compare