Ферма - За продажба - Radenci, Pomurje


Enkraten razgled

Radenci, Pomurje
ID: 490381001-78
Общо стаи:
1
Общо (кв.м):
13.874
Площ на парцела (кв.м)
13.874
Категория земя
Земеделска земя
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Posredujemo pri prodaji čudovite posesti v velikosti 13 874 m2, ki je po GURS-u opredeljena večji del kot kmetijsko zemljišče, del pa kot zazidljivo zemljišče. Na robu posesti, ob dostopni cesti, se na parceli nahaja 170-let stara lesena hiška, ki lahko v rokah dobrega restavratorja zacveti v vsej svoji lepoti preteklih dni, lahko pa služi kot nadomestna gradnja. Sama posest pa že zaradi svoje velikosti in lege omogoča zasaditev trte ali pa raznovrstnega sadja. Lastniku pa se v tej idili spočije duša in oko, kajti le nekaj minut porabi, da se umakne iz mestnega vrveža.
Na čudoviti razgledni točki na Janževem vrhu se vam odpre pogled na čudovito Pomursko pokrajino, v neposredni bližini je znano zdraviliško mesto Radenci, nedaleč vstran je mejni prehod z Avstrijo, videti je Pohorje kakor tudi razgledni stolp v Lendavi.

Vabljeni k nakupu!

Характеристики

Вековна къща
Близо до гора
На тиха улица
Отворен
Самостоятелно място
Удобен транспорт
Външни изгледи
Север изток
Вода
Електричество
Property Registry
Атрактивна локация
Всяка информация предоствена от агент/брокер обявил имот за продажба се счита за достоверна, но не е гарантирана и трябва да се провери индивидуално. Не са направени никакъв вид гаранции или постъпки.
Агент
Брокер/Собственик - Lidija Belovič - RE/MAX Pomurje
Lidija Belovič

Lidija Belovič

RE/MAX Pomurje


Покажи...
Покажи...

ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ

 
Lidija Belovič

RE/MAX Pomurje

Ulica Štefana Kovača 3
PRO-BEL, d.o.o.

Beltinci, Pomurje, Словения
9231

Предпочитани имоти

Share & Compare


Видян наскоро

Share & Compare