Zemljišče - Prodamo - Dravlje, Ljubljana (mesto)


Projekt gradnje stanovanj v Ljubljani

Dravlje, Ljubljana (mesto)
ID: 490351003-35
Skupaj m²
14.381
Velikost zemljišča (m²)
14.381
Leto gradnje
2018
Kategorija zemljišča
Zemljišče za pozidavo
Namenska raba zemljišča
Območja visokih večstanovanjskih stavb
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Zemljišče za gradnjo treh stanovanjskih stolpnic s projektom za pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD); predvideno je 420 oziroma največ 463 stanovanj.
Predmet prodaje je zemljiška parcela velikosti 14.381 m2, ki je zdaj travnik. Parcela je v zahodnem delu Ljubljane na obrobju stanovanjske soseske Dravlje s pogledom na Šentviški hrib in odličnimi prometnimi povezavami. Lokacija je ustvarjena za stanovanjsko gradnjo, zato je v bližini vsa potrebna infrastruktura. Njena prednost je, da je in bo glede na prostorske načrte tudi ostala na obrobju stanovanjskega naselja s čudovitim pogledom na naravo. V bližini je veliko objektov za aktivno preživljanje prostega časa (dva sodobna in velika fitnes centra, teniška in košarkarska igrišča, bowling, hokejsko igrišče, otroška igrišča) in najsodobnejši Mercatorjev nakupovalni center. Vse je dosegljivo brez uporabe avtomobila. Poleg tega je dobro izhodišče za obiskovanje Polhograjskega hribovja.
Opis lokacije

x
Opis lokacije

x

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Na mirni lokaciji
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Boris Kravanja - RE/MAX Commercial
Boris Kravanja

Boris Kravanja

RE/MAX Commercial


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Boris Kravanja

RE/MAX Commercial

Dimičeva ulica 13
RMC, poslovne nepremičnine d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj