Pisarna - Prodamo - Koper, Primorska Južna


Pisarniški prostorov - centralna lokacija v Kopru

Koper, Primorska Južna
Na voljo bo: 24/05/2018
ID: 490351001-4
Skupaj m²
602
Skupna velikost (m²)
602
Leto gradnje
1996

Št. nadstropij
4
Kategorija zemljišča
Zemljišče za pozidavo
Namenska raba zemljišča
Mešano območje
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Predmet prodaje so poslovni prostori v prvem in drugem nadstropju stanovanjsko poslovne stavbe na Ferrarski ulica 5 v Kopru. Objekt bo predvidoma vseljiv v septembru mesecu 2018.
Površina pisarniških prostorov je 471,5 m2. Predmet prodaje vključuje lastni vhod, sprejemnico v pritličju (41,9 m2) in arhivske prostore v kleti (88,6 m2), skupaj 602 m2 neto površin. Prostori so odlično vzdrževani. Urejeno parkirišče je na razpolaga v neposredni bližini. Prostori so klimatizirani.
Stanovanjsko poslovna stavba je bila zgrajena 1996 in ima klet, pritličje in 4 nadstropja. Pretežen del stavbe zavzemajo pisarniški prostori in lokali za komercialne dejavnosti. Manjši del stavbe predstavlja stanovanjski del. Stavba ima več vhodov, ki vodijo neposredno v lokale ter vhod v recepcijo od koder je možen dostop do višjih etaž z dvigalom ali s stopniščem.
Objekt se nahaja na odlični lokaciji ob glavni mestni vpadnici in neposredni bližini starega mestnega jedra. Objekt je dostopen z javnim in lastnim prevozom. Hitra cesta H5 je oddaljena ca. 1 km.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Klima
Center mesta
Dobra logistična povezava
Ferkventna lokacija
V bližini avtobusne postaje
Klet/shramba
Lokacija
Dvigalo

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Poraba
Datum certifikata:   30/12/2015
Poraba energije za ogrevanje: 72,00 kWh/m2 na leto
Poraba električne energije :   82,00 kWh na leto
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Vodja agencije - Boris Tuma - RE/MAX Commercial
Boris Tuma
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Boris Tuma

RE/MAX Commercial

Dimičeva ulica 13
RMC, poslovne nepremičnine d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj