Stanovanje - Prodamo - Maribor, Podravje

2,5 sobno stanovanje v bližini Mercator centra

144.900 € InStock Druge valute
 
Tabor - Maribor, Podravje
ID: 490321064-23
Skupno št. sob:
2,5
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj (m²)
64,80
Leto gradnje
1969

Št. stranišč:
1
Opis lokacije

Meje mestne četrti so Severno od Titove ceste po Ulici pariške komune do Koresove ulice, zahodno od Engelsove ulice, južno po Cesti proletarskih brigad, Betnavski cesti, Ljubljanski do Streliške ulice, dalje do Tržaške ceste z industrijsko cono (zadnja objekt je Carinarnica) ter vzhodno po železniških tirih do Nasipne ulice.

V Mestni četrti Tabor je 29.487 kilometrov cest, dolžina vodovodnega omrežja je 32.954 km, dolžina kanalizacije je 37.807 km, toplovodnega omrežja 5.35 km in dolžina plinovodnega omrežja je 10.67 km.

V kraju je OŠ Angela Besednjaka Maribor, Konservatorij za glasbo in balet Maribor – PŠ Tabor, Srednja šola za oblikovanje Maribor, IC Piramida Maribor , Vrtec Jožice Flander in Vrtec Jadvige Golež. V mestni četrti domuje VDC Polž Maribor in Zavod dr. Marijana Borštnarja Dornava OE Maribor.

V kraju deluje kar precej društev in športnih objektov v katerih naši krajani zadovoljujejo svoje potrebe po druženju in rekreaciji, kot so KO ZB Jožica Flander, KO ZB Savko Šlander, Območno združenje Rdečega križa Maribor, Planinsko društvo TAM Maribor, Planinsko društvo Železničar Maribor, Društvo upokojencev Maribor – Tabor in drugi.

Turizem zastopajo gostinski obrati v zasebni in družbeni lasti ter kulturno zgodovinski objekti, kot je Kadetnica Rudolfa Maistra Maribor in v neposredni bližini Betnavski grad in pomniki NOB.

V sami Mestni četrti Tabor ni poskrbljeno za osnovno zdravstveno oskrbo, vendar je le-ta v neposredni bližini, nahaja pa se več zasebnih zobozdravstvenih ordinacij. Na območju Mestne četrti Tabor je eno večje kmetijsko zemljišče, ki ga obkrožajo zasebne stanovanjske hiše, industrijska cona in Betnavski gozd.

Na področju industrije je precej industrijskih objektov v samem centru mestne četrti, vsa ostala se nahajajo v industrijski coni. Na področju obrti in podjetništva pa so zastopane vse dejavnosti.

Odgovorna oseba za posredovanje informacij javnega značaja je: Mitja Žnidarič, predsednik Sveta MČ.
Drugi stroški
Kupec krije stroške izpeljave pravnega posla (Predpogodba, Prodajna pogodba, fiduciarni račun).

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Internet
Kabelski priključek
Kanalizacija
Ogrevanje
Plin - ogrevanje
Voda
Dobra logistična povezava
Na mirni lokaciji
Naselje
Stanovanjske
V bližini javnega transporta
V bližini parka z igrali
V bližini šole
V bližini trgovskega centra
Klet/shramba
Kuhinja
Opremljeno
Lokacija
Dvigalo
Zidana z opeko
Vzhod
Zahod
Balkon
Dovoljeno parkiranje
Parkirišče

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Datum certifikata:   23/06/2022
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Martin Kandrič Martin Kandrič Glavni trg 3;
Trg Leona Štuklja 12
Maribor, Podravje, Slovenija
2000

Martin Kandrič

EUR Slovenija RE/MAX RE/MAX Avenija, Maribor Maribor Glavni trg 3;
Trg Leona Štuklja 12
Maribor, Podravje, Slovenija
2000

Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Martin Kandrič Martin Kandrič Glavni trg 3;
Trg Leona Štuklja 12
Maribor, Podravje, Slovenija
2000

Glavni trg 3;
Trg Leona Štuklja 12
Maribor, Podravje, Slovenija
2000
EUR Slovenija RE/MAX RE/MAX Avenija, Maribor Maribor

Priljubljene nepremičnine

Primerjaj


Zgodovina ogledov

Primerjaj