Hiša - Prodamo - Šentilj, Podravje


Družinska hiša v Šentilju

Šentilj, Podravje
ID: 490321042-8
Skupno št. sob:
4
Spalnice:
4
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
165
Velikost zemljišča (m2)
591
Leto gradnje
2017

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V Šentilju, v urejenem in prijetnem naselju, 10 minut do Maribora in 2 minuti do Avstrije, prodamo stanovanjske hiše z izjemno funkcionalnim tlorisom in kvalitetno gradnjo.
Hiše se nahajajo v urejenem naselju, z javno razsvetljavo, v bližini je vse potrebna infrastruktura (šola, vrtec, trgovina, pošta, bencinska črpalka, zdravstveni dom, banka, športna dvorana, otroška igrišča...).

So moderno zasnovane in energetsko varčne, gradnja je montažna (lesena hiša), zato so vseljive v 2 mesecih.
Vsaka hiša ima pokrit nadstrešek za 3 avtomobile ali garažo v kletnih prostorih, pokrite so s Tegolo opečne barve, izolirane z demit fasado, okna so termopan, hiše so priključene na vodovodno, elektro in kabelsko omrežje.
Ogrevanje je prilagojeno željam kupcev, prav tako je možno ogrevanje s kaminom. Hiše se prodajajo na ključ ali v IV. gradbeni fazi.

TLORIS 3: velikost hiše 126,22 m2 + 39 m2 nadstrešek, velikost parcele: 591 m2, 594 m2 ali 602 m2; cena: 180.000 EUR z DDV

Priporočamo nakup družinske hiše v mirnem in sončnem naselju.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Ogrevanje
Moderna hiša

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Marija Farazin - RE/MAX Avenija Maribor
Marija Farazin

Marija Farazin

RE/MAX Avenija Maribor


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Marija Farazin

RE/MAX Avenija Maribor

Glavni trg 3
Trg Leona Štuklja 12

Maribor, Podravje, Slovenija
SI-2000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)