Hiša - Prodamo - Maribor, Podravje


HIŠA MARIBOR

Maribor, Podravje
ID: 490291001-306
Skupno št. sob:
5
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
207
Velikost zemljišča (m2)
651
Leto gradnje
1965

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Ogled VIDEOPOSNETKA na RE/MAX strani s klikom na "Youtube" ali "več info".

V samem središču Maribora, neposredno pod Piramido - gričem z vinogradi z znano kapelico na vrhu, na severnem delu mesta, tik ob mestnem parku, je na prodaj večja stanovanjska hiša.

Iz glavnega vhoda v pritličnem delu stavbe se preide na hodnik, kjer sta desno spalnica in dnevna soba z izhodom na zunanjo teraso, ki se nadaljuje v zelenico, kjer je na sredini tudi bazen.
V pritličnem delu stavbe so še kopalnica z WC-jem, kuhinja, klet, kurilnica in velika garaža, kjer je prostora za 3-4 avtomobile.

Po stopnicah se preide v nadstropni del stavbe, kjer se nahajajo še tri velike sobe ter ena manjša, kuhinja z jedilnico in kopalnica z WC-jem. Iz treh sob je možen prehod tudi na zunanji balkon.

Hiša je primerna za bivanje družine z nadstandardnimi željami - to omogoča njena velikost in razporeditev prostorov ter seveda sama lega, v bistvu v samem centru mesta, z vsemi svojimi prednostmi, ki jih to prinaša, hkrati pa na obrobju, okolica je polna zelenja. Če upoštevamo še krasen razgled na Pohorje, je ta lokacija pod vznožjem Piramide res oaza miru.

Razlog za nakup pa bi bila lahko tudi kot uporaba v poslovne namene, saj veliko število sob omogoča preureditev v nadstandardni mini študentski dom - Ekonomska in Pravna fakulteta sta namreč od tu oddaljeni le nekaj sto metrov.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Na mirni lokaciji
Pogled na hribe/gorovje
V bližini parka
Klet/shramba
Opremljeno
Bazen
Garaža
Pogled z razgledom
Vrt

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Božidar Plevnik - RE/MAX Vrelec
Božidar Plevnik

Božidar Plevnik

RE/MAX Vrelec


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Božidar Plevnik

RE/MAX Vrelec

Strma cesta 1A
GEODET BIRO d.o.o.

Rogaška Slatina, Savinjska, Slovenija
3250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj