Maison - Vente - Podčetrtek, Savinjska


Prostorna družinska hiša na čudoviti lokaciji

Podčetrtek, Savinjska
ID: 490281027-1
Nombre de pièces
8
Nombre de chambres
4
Nombre salles de bain
3
402
Surface du terrain
40x40
Surface terrain (m²)
1.628
Année de construction
1973
Places de parking
3

Nombre d'étages
2
Nombre de WC
3
Catégorie du terrain
Terrain constructible
Destination du terrain
Zone résidentielle
Slovenian
Disclaimer:
Les traductions de description des biens sont effectuées par Google Traduction. L'exactitude des traductions n'est pas garantie. La traduction peut ne pas correspondre à la description en langue originale.
Na odlični lokaciji v Podčetrtku, le 1,5 km od term Olimia je naprodaj prostorna družinska hiša z dvema garažama. Hiša zgrajena leta 1973, meri 402 m2 neto tlorisne površine in se prodaja skupaj z zemljiščem v velikosti 1628 m2, na katerem je posajenega tudi nekaj sadnega drevja (višnje, jablane, hruške). Pred hišo je asfaltirano dvorišče, ob hiši vrtna uta in nasad okrasnih rastlin.

Zaradi bližine term je primerna tudi za investicijo!

Fasada je bila izdelana v letu 1979. Strešna kritina je bila zamenjana leta 2004. Istočasno je bil narejen nadstrešek nad teraso. Vhod na veliko teraso (64,3m2) s čudovitim razgledom je iz jedilnice. Hiša je takoj vseljiva in ima sončno lego. Parcela je v celoti ograjena in nudi odličen razgled na okoliško pokrajino. V bližini so številne sprehajalne poti.

 Trietažna stanovanjska hiša je dobro vzdrževana. Pritličje zajema: hodnik, garažo za en osebni avtomobil, večjo garažo (višina stropa 3,40 m), likalnico, wc s tušem, dve kleti, kurilnico in sobo za goste. Višina stropov v pritličju je 2,85 m.

V prvem nadstropju se poleg prostorne dnevne sobe nahaja še kuhinja, jedilnica in manjša shramba, spalnica ter otroška soba. V drugem nadstropju je razporeditev prostorov enaka. Prostori v drugem nadstropju so bili v celoti dokončani leta 2004, lahko se uporabljajo kot ločeno stanovanje in še niso bili vseljeni. V bivalnem delu je po tleh položen ali klasičen parket ali ploščice.

Ogrevanje je urejeno centralno s pečjo na olje. Objekt ima vse potrebne priključke (elektrika, telefon, kabelska).

Potrebno je izpostaviti odlično lokacijo s čudovitim razgledom. Zemljiškoknjižno stanje je urejeno. Hiša je primerna za dve družini in je lahko zelo lep dom za vse, ki imate željo živeti na mirni lokaciji, a vseeno blizu centra in javnih ustanov.

Pri nakupu vam podarimo zavarovanje objekta (1 leto brezplačno).
Pri nakupu vam podarimo 15 % popust na opremo Natuzzi iz trgovine Maros ter brezplačno svetovanje arhitekta.

Vljudno vabljeni na ogled.

Description de la Communauté

Podčetrtek je naselje v samem središču istoimenske občine Podčetrtek. Hkrati je tudi največji kraj na Sotelskem. V Podčetrtku je na voljo za obisk veliko zanimivih turističnih destinacij. Obiščete lahko terme Olimia, lokalno čokoladnico, se sprehodite po vinski turistični cesti ter obiščete lokalne turistične kmetije.
Description de la Communauté

Podčetrtek je naselje v samem središču istoimenske občine Podčetrtek. Hkrati je tudi največji kraj na Sotelskem. V Podčetrtku je na voljo za obisk veliko zanimivih turističnih destinacij. Obiščete lahko terme Olimia, lokalno čokoladnico, se sprehodite po vinski turistični cesti ter obiščete lokalne turistične kmetije.

Caractéristiques

Garage
Jardin
Parking
Parking résidentiel
Terrasse
Vue dégagée
Chauffage
Connexion réseau (TCP/IP)
Eau courante
Electricité
Télévision par câble
Baie vitrée
Buanderie commune
Chauffage au fioul
Cuisine
Cuisine équipée
Grenier/Combles
Parquet
Parquet stratifié
Partiellement meublé
Pièce de rangement
Nord
Sud
Registre des biens
Brique
A la campagne
Accès facile en voiture
Ramassage bus scolaire
Règlement de copropriété
Sans vis-à-vis
Sur route peu fréquentée
Ancien
Immeuble
Maison avec combles aménagés

DPE

Certificat basé sur :   Calcul
Date du certificat:   27/06/2015
Performance énergétique: 208,00 kWh/m2 par an
Le DPE est un indice de performance énergétique indiquant pour un bâtiment le niveau de chauffage nécessaire en hiver comme en été. Les bâtiments qui ont une note A ou B sont moins énergivore et donc les factures concernant le chauffage sont moins élevées.
La présente annonce immobilière a été rédigée sous la responsabilité éditoriale de l'agent commercial en charge de ce bien.
Agent en charge
Agent commercial - Tanja Potočnik - RE/MAX Premium, Celje
Tanja Potočnik
Montrer...
Montrer...

Programmons une visite

 
Tanja Potočnik

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovénie
3000

Favoris

Partager et comparer


Derniers biens affichés

Partager et comparer