Mökki - Myytävänä - Podčetrtek, Savinjska


Prostorna družinska hiša na čudoviti lokaciji

Podčetrtek, Savinjska
ID: 490281027-1
Huoneiden lukumäärä:
8
Makuuhuoneiden lukumäärä:
4
Kylpyhuoneiden lukumäärä
3
Kokonaispinta-ala
402
Tontin Pinta-ala:
40x40
Tontin pinta-ala (m2)
1.628
Rakennusvuosi
1973
Parking Spaces
3

Kerrosten lukumäärä:
2
Kylpyhuoneiden lukumäärä:
3
Land Category
Land for Housing
Designated Land Use
Cat.I Residential Area
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na odlični lokaciji v Podčetrtku, le 1,5 km od term Olimia je naprodaj prostorna družinska hiša z dvema garažama. Hiša zgrajena leta 1973, meri 402 m2 neto tlorisne površine in se prodaja skupaj z zemljiščem v velikosti 1628 m2, na katerem je posajenega tudi nekaj sadnega drevja (višnje, jablane, hruške). Pred hišo je asfaltirano dvorišče, ob hiši vrtna uta in nasad okrasnih rastlin.

Zaradi bližine term je primerna tudi za investicijo!

Fasada je bila izdelana v letu 1979. Strešna kritina je bila zamenjana leta 2004. Istočasno je bil narejen nadstrešek nad teraso. Vhod na veliko teraso (64,3m2) s čudovitim razgledom je iz jedilnice. Hiša je takoj vseljiva in ima sončno lego. Parcela je v celoti ograjena in nudi odličen razgled na okoliško pokrajino. V bližini so številne sprehajalne poti.

 Trietažna stanovanjska hiša je dobro vzdrževana. Pritličje zajema: hodnik, garažo za en osebni avtomobil, večjo garažo (višina stropa 3,40 m), likalnico, wc s tušem, dve kleti, kurilnico in sobo za goste. Višina stropov v pritličju je 2,85 m.

V prvem nadstropju se poleg prostorne dnevne sobe nahaja še kuhinja, jedilnica in manjša shramba, spalnica ter otroška soba. V drugem nadstropju je razporeditev prostorov enaka. Prostori v drugem nadstropju so bili v celoti dokončani leta 2004, lahko se uporabljajo kot ločeno stanovanje in še niso bili vseljeni. V bivalnem delu je po tleh položen ali klasičen parket ali ploščice.

Ogrevanje je urejeno centralno s pečjo na olje. Objekt ima vse potrebne priključke (elektrika, telefon, kabelska).

Potrebno je izpostaviti odlično lokacijo s čudovitim razgledom. Zemljiškoknjižno stanje je urejeno. Hiša je primerna za dve družini in je lahko zelo lep dom za vse, ki imate željo živeti na mirni lokaciji, a vseeno blizu centra in javnih ustanov.

Pri nakupu vam podarimo zavarovanje objekta (1 leto brezplačno).
Pri nakupu vam podarimo 15 % popust na opremo Natuzzi iz trgovine Maros ter brezplačno svetovanje arhitekta.

Vljudno vabljeni na ogled.

Community Description

Podčetrtek je naselje v samem središču istoimenske občine Podčetrtek. Hkrati je tudi največji kraj na Sotelskem. V Podčetrtku je na voljo za obisk veliko zanimivih turističnih destinacij. Obiščete lahko terme Olimia, lokalno čokoladnico, se sprehodite po vinski turistični cesti ter obiščete lokalne turistične kmetije.
Community Description

Podčetrtek je naselje v samem središču istoimenske občine Podčetrtek. Hkrati je tudi največji kraj na Sotelskem. V Podčetrtku je na voljo za obisk veliko zanimivih turističnih destinacij. Obiščete lahko terme Olimia, lokalno čokoladnico, se sprehodite po vinski turistični cesti ter obiščete lokalne turistične kmetije.

Ominaisuudet:

House with Rooms in the Attic
Monitasoinen talo
Old Building
Tiili
Exterior Views
Garage
Garden
Parking
Permit Parking
Terrace/Deck
North
South
Country Side
Good reachable traffic
Läheisyydessä oleva koulu
On Quiet Road
Open
Settlement
Floor - Parquet
Kitchen - Extra
Kitchen/Dinette
Näkymä lahdelle
Oil Heating
Parquet floor
Partially Furnished
Storage Room
Ullakko, Vintti
Washing Facilities(in building)
CATV/kaapeli
Electricity
Heating
TCP/IP
Water
Property Registry

Energy Efficiency

Certificated Based On :   Calculation
Certificate Date:   27/06/2015
Energy Performance: 208,00 kWh/m2 per year
The Energy Rating is an index of a building's thermal performance, indicating the levels of heating and cooling required to be comfortable in winter and summer. Buildings which achieve A or B Energy Rating are more comfortable to live in and have lower energy bills.
All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Managing Agent
Associate - Tanja Potočnik - RE/MAX Premium, Celje
Tanja Potočnik
Show...
Show...

SEND A MESSAGE

 
Tanja Potočnik

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenia
3000

Suosikit

Share & Compare


Viimeksi katsotut

Share & Compare