Hiša - Prodamo - Buče, Savinjska


Sodobna hiša na samem v osrčju Kozjanskega parka

Buče, Savinjska
Novo na trgu
ID: 490281016-296
Skupno št. sob:
5
Spalnice:
4
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
152,50
Velikost zemljišča:
255x85
Velikost zemljišča (m²)
19.889
Skupna velikost (m²)
115
Leto gradnje
2002

Št. stranišč:
2
Kategorija zemljišča
Gozdna zemljišča, Kmetijsko zemljišče, Zemljišče za pozidavo
Namenska raba zemljišča
Mešano območje, Stanovanjske površine
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V času izrednih razmer se ogledi nepremičnin ne izvajajo.
V kolikor imate kakšna vprašanja ali se zanimate za ogled, mi pišite na email: aljaz.rupnik@re-max.si

V podeželjskem naselju Buče-Vrenska Gorca (Občina Kozje) imamo na prodaj sodobno, nadstandardno, stanovanjsko hišo na samem in z veliko zemljišča. Gradnja nadomestne stanovanjske hiše se je začela leta 1999, dokončana pa je bila leta 2002. Velikost pripadajočega zemljišča znaša 19.889 m2. Od tega gre pri 14.160 m2 za kmetijsko zemljišče ter pri 5.126 m2 za gozdno zemljišče. Dostop je urejen po občinski, asfaltirani cesti, zadnjih 180 metrov pa je makadam oziroma utrjen gramoz. Toliko je oddaljen tudi najbližji sosed. Objekt je vreden ogleda in nakupa ter se prodaja z vso masivno opremo delano po naročilu.

Objekt ima tri etaže in je delno podkleten. V pritličju se nahajajo naslednji prostori: osrednji prostor kuhinja/jedilnica/dnevna soba (37 m2) z izhodom na zunanjo 9,9 m2 veliko teraso; soba za goste (6,8 m2); wc (1,5 m2); predsoba s stopniščem v mansardo ali klet (14,1 m2). V mansardi pa se nahajajo: hodnik (6,1 m2); manjša soba/garderoba (7,2 m2); otroška soba (15,1 m2) z izhodom na mini 2,1 m2 velik balkon; spalnica (12,7 m2) in kopalnica (14,2 m2), oba prostora z izhodom na manjši 2,1 m2 velik balkon. V kleti se poleg predsobe (6,7 m2), nahaja 5,5 m2 velika kurilnica ter shramba/delavnica v izmeri 11,4 m2.

Hiša je grajena iz izolacijske opeke (30 cm porotherm). Za izolacijo je poskrbljeno tako z zunanje strani (8 cm kamene volne) kot iz notranje (5 cm + mavčne plošče). Po tleh je položen tri-slojni, panelni (tovarniško brušeni in lakirani) parket, po hodnikih granit ter keramika v kopalnici. Po hodniku in kopalnici je urejeno talno gretje. Med pritlično in mansardno etažo je izolirana betonska plošča z estrihom (s spodnje strani obloženo z lesom smreke zaradi estetskega pridiha). Ustrezno je izolirano tudi samo ostrešje (20 cm tervola ter narejen zračni most). Okna so dvoslojna, lesena s termopan zasteklitvijo. Žlebovi so bakreni (skriti).

S pečjo in 2 x 600 l cisternama na olje je urejeno centralno ogrevanje preko radiatorjev v vseh etažah, ki ima tri veje (ogrevanje tal, ogrevanje radiatorjev in ogrevanje vode). Dodatno je predvidoma v poletnih mesecih ogrevanje vode možno tudi s pomočjo zunanjih sončnih kolektorjev. Za gretje vode se uporablja (električni) 300 l bojler. Prav poseben čar in toplino pa hiši doda prekrasen kamin na drva v glavnem jedilno-dnevnem prostoru. Za hlajenje (ali gretje) pa je poskrbljeno z dvema inverterskima klimama (v jedilnem delu in spalnici). Električne napeljave v hiši so novejše z avtomatskimi varovalkami (enofazni števec). Možno je uporabljati brezžični internet (ponudnik Ario), za gledanje televizije pa se uporablja satelitska antena (telefonskega priključka ni). Voda je trenutno urejena preko lastnega zajetja s pomočjo hidroforja (javni vodovod oddaljen cca 200 metrov). Kanalizacija pa je urejena z dvoprekatno greznico.

Nepremičnina je primerna za družine, tako za stalno kot občasno bivanje, skratka idealna za vse, ki želite ubežati vsakodnevnemu mestnemu vrvežu, se preseliti na podeželje ter uživati v spokojnem miru Kozjanskega parka. Krajevna skupnost ter poštni okoliš predstavlja kraj Buče (oddaljenost 5 km), Občina je Kozje (oddaljenost 5 km), kopališče Podčetrtek je oddaljeno 10 km, Upravna enota pa Šmarje pri Jelšah (oddaljenost 25 km).

Hiša se uporablja kot vikend. Lahko se odločite za nakup z manj (do 1.000 m2) zemljišča po opravljeni parcelaciji, v tem primeru znaša cena 120.000 eur. Nepremičnina je bremen in dolgov prosta, za objekt je pridobljeno gradbeno dovoljenje, prodaja se z vso opremo. Možna pa je tudi menjava za stanovanje v Ljubljani, Mariboru ali na Obali. Nepremičnina je vredna ogleda in nakupa. Vljudno vabljeni !

Oglejte si video-predstavitev: https://youtu.be/0E3ACH4Qlvo


Opis lokacije

Občina Kozje leži na večinoma gričevnato-hribovitem območju vzhodne Slovenije. Zaradi močno razgibane pokrajine prevladujejo v Občini razloženi zaselki, katerih je 23, in so združeni v šest krajevnih skupnosti (KS Buče, KS Kozje, KS Lesično, KS Osredek pri Podsredi, KS Podsreda in KS Zagorje). Meji na občine Podčetrtek, Rogaška Slatina, Rogatec in Šmarje pri Jelšah.
Opis lokacije

Občina Kozje leži na večinoma gričevnato-hribovitem območju vzhodne Slovenije. Zaradi močno razgibane pokrajine prevladujejo v Občini razloženi zaselki, katerih je 23, in so združeni v šest krajevnih skupnosti (KS Buče, KS Kozje, KS Lesično, KS Osredek pri Podsredi, KS Podsreda in KS Zagorje). Meji na občine Podčetrtek, Rogaška Slatina, Rogatec in Šmarje pri Jelšah.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Kamin
Kanalizacija
Klima
Ogrevanje
Solarni kolektorji
Solarni kolektorji - gretje
Voda - Avtonomna
Voda - Rezervoar
Bližina gozda
Na mirni lokaciji
Na obrobju gozda
Na odprtem
Na samem
Podeželje
Pogled na hribe/gorovje
Pogled na planine
V/blizu gozdu(a)
Zasebno
Delno talno gretje
Kamin
Klet/shramba
Kuhinja
Kuhinja z jedilnico
Kuhinja z jedilnim pultom
Kuhinja z jedilnim pultom
Ogrevanje na kurilno olje
Ogrevanje na trdo gorivo
Okno z razgledom
Opremljeno
Parket
Pod - parket
Solarni sistem
Talno gretje
Talno gretje
Lokacija
Prvi lastnik
Hiša z mansardo
Moderni
Sodobna
Zidana z opeko
Jugozahod
Severovzhod
Balkon
Dovoljeno parkiranje
Greznica
Izolirana
Lesen stenski opaž
Pogled z razgledom

Sobe

Dimenzije

Velikost sobe

Predsoba
Predsoba
Predsoba v pritličju z notranjim stopniščem
14,1 m²

Družinska soba
Družinska soba
Glavni prostor: kuhinja, jedilnica, dnevna soba
37 m²

Soba za osebje
Soba za osebje
Soba za goste
6,8 m²

Stranišče
Stranišče
Stranišče v pritličju
1,5 m²

Terasa
Terasa
Zunanja terasa
9,9 m²

Predsoba
Predsoba
Predsoba v mansardi
6,11 m²

Manjša soba
Manjša soba
Garderoba
7,2 m²

Kopalnica
Kopalnica
Razkošna kopalnica
14,2 m²

Glavna spalnica
Glavna spalnica
Spalnica s klimo
12,7 m²

Otroška soba
Otroška soba
Velika otroška soba z mini balkonom
15,1 m²

Balkon
Balkon
Na vsaki strani dva majhna balkona
2,12 m²

Predsoba
Predsoba
Kletna predsoba
6,7 m²

Shramba
Shramba
Delavnica ali pralnica v kleti
11,44 m²

Kurilnica
Kurilnica
Kurilnica z dvema 600 l cisternama na olje
5,5 m²

Glavni vir ogrevanja

Kurilno olje

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Datum certifikata:   27/01/2020
Energijska učinkovitost: 61,00 kWh/m2 na leto
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Aljaž Rupnik - RE/MAX Premium, Celje
Aljaž Rupnik

Aljaž Rupnik

RE/MAX Premium, Celje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Aljaž Rupnik

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj