Zemljišče - Prodamo - Laško, Savinjska


ZEMLJIŠČE ZA TURISTIČNE NAMENE

Laško, Savinjska
ID: 490281003-360
Skupaj m²
19.360
Velikost zemljišča (m²)
19.360
Leto gradnje
2018

Prihodnja uporaba:
TURIZEM
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na levem bregu Savinje, nasproti hotelskega kompleksa Thermana Laško, je naprodaj večje ravno zemljišče, po namenski rabi delno stavbno (12.660m2), delno kmetijsko (1100m2) in gozdno (5600m2). Stavbni del zemljišča je namenjen turistični dejavnosti. Del zemljišča cca 3500 m2 je ojezerjen in urejen kot ribnik.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Bližina gozda
Na mirni lokaciji

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Janko Movh - RE/MAX Premium, Celje
Janko Movh

Janko Movh

RE/MAX Premium, Celje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Janko Movh

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj