Stanovanje - Prodamo - Škofja Loka, Gorenjska


Odlično stanovanje v Škofji Loki

Škofja Loka, Gorenjska
Prenovljena
ID: 490191094-6
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
2
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
61,20
Leto gradnje
1974

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na čudoviti in mirni lokaciji v Škofji Loki, posredujem pri prodaji modernega in svetlega 3-sobnega stanovanja, v skupni izmeri 61,2 m2, od tega 58,0 m2 uporabne površine.

Stanovanje se nahaja v desetem nadstropju urejene in redno vzdrževane večstanovanjske stavbe, zgrajene leta 1974. Leta 2017 je bila izvedena energetska sanacija fasade, zaradi česar je stanovanje odlično izolirano, ogrevalni in drugi stroški pa nizki.

Leta 2017 je bila izvedena celovita adaptacija stanovanja, v sklopu katere je bila dosežena nova razporeditev prostorov v 3-sobno stanovanje. Zamenjano je bilo celotno stavbno pohištvo, vgrajena nova pvc okna, zamenjana inštalacija in napeljave in vgrajeni novi radiatorji. S strokovnim arhitekturnim pristopom je bil dosežen odprt in funkcionalen tloris, ki je edinstven za stanovanja v okolici. Sam prostor odlikujejo premišljeni detajli in estetska opremljenost. Oprema priznanih blagovnih znamk, narejena po naročilu, prinaša nadstandardno udobje in kvaliteto bivanja. Protivlomna vhodna vrata zagotavljajo varnost.

Odlike in edinstvenosti stanovanja so predstavljene v oddaji TV Ambienti na RTV SLO.

Stanovanje ima naslednje prostore: vhodno vežo z garderobno omaro, dve spalnici, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, kopalnico-WC s talnim gretjem in zastekljen balkon. Stanovanje se prodaja brez bele tehnike.

Stanovanju pripada kletni prostor v izmeri 2,3 m2. Parkiranje je omogočeno na parkirnih mestih pred stavbo.
V neposredni bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura (avtobusna postaja, pošta, banka, zdravstveni dom..), inštitucije, izobraževalne ustanove in trgovine. Stanovanje je le kratko vožnjo oddaljeno od vseh nakupovalnih središč v Škofji Loki in Kranju ter le kratek sprehod od starega mestnega jedra.

Umeščenost stavbe v objem narave omogoča mnoge športno-rekreativne dejavnosti, prav tako je pred stavbo postavljeno otroško igrišče. Lega stanovanja zagotavlja prelepe poglede na mesto in okoliške vrhove.
Nepremičnina je ZK urejena in ima vsa dovoljenja.

Prodajalec pogojuje sklenitev prodajnega posla z delitvijo plačila za posredovanje na način, da kupec prevzame del plačila za posredovanje v višini 2% + DDV od dogovorjene prodajne cene nepremičnine.

Ne zamudite odlične priložnosti, zato lepo vabljeni na ogled tega prečudovitega stanovanja!

Pri nakupu vam RE/MAX podari gratis zavarovanje stanovanja za eno leto!

Za dodatna vprašanja sem vam z veseljem na voljo.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Pogled na hribe/gorovje
Klet/shramba
Opremljeno
Pogled z razgledom

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Anže Grčar - RE/MAX Ljubljana
Anže Grčar

Anže Grčar

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Anže Grčar

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj