Byt - Na predaj - Škofja Loka, Gorenjska


Odlično stanovanje v Škofji Loki

Škofja Loka, Gorenjska
Re-Built /Makeover
ID: 490191094-6
Spolu izieb:
3
Počet spální:
2
Počet kúpeľní
1
Spolu m2
61,20
Rok dokončenia
1974

Počet WC:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na čudoviti in mirni lokaciji v Škofji Loki, posredujem pri prodaji modernega in svetlega 3-sobnega stanovanja, v skupni izmeri 61,2 m2, od tega 58,0 m2 uporabne površine.

Stanovanje se nahaja v desetem nadstropju urejene in redno vzdrževane večstanovanjske stavbe, zgrajene leta 1974. Leta 2017 je bila izvedena energetska sanacija fasade, zaradi česar je stanovanje odlično izolirano, ogrevalni in drugi stroški pa nizki.

Leta 2017 je bila izvedena celovita adaptacija stanovanja, v sklopu katere je bila dosežena nova razporeditev prostorov v 3-sobno stanovanje. Zamenjano je bilo celotno stavbno pohištvo, vgrajena nova pvc okna, zamenjana inštalacija in napeljave in vgrajeni novi radiatorji. S strokovnim arhitekturnim pristopom je bil dosežen odprt in funkcionalen tloris, ki je edinstven za stanovanja v okolici. Sam prostor odlikujejo premišljeni detajli in estetska opremljenost. Oprema priznanih blagovnih znamk, narejena po naročilu, prinaša nadstandardno udobje in kvaliteto bivanja. Protivlomna vhodna vrata zagotavljajo varnost.

Odlike in edinstvenosti stanovanja so predstavljene v oddaji TV Ambienti na RTV SLO.

Stanovanje ima naslednje prostore: vhodno vežo z garderobno omaro, dve spalnici, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, kopalnico-WC s talnim gretjem in zastekljen balkon. Stanovanje se prodaja brez bele tehnike.

Stanovanju pripada kletni prostor v izmeri 2,3 m2. Parkiranje je omogočeno na parkirnih mestih pred stavbo.
V neposredni bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura (avtobusna postaja, pošta, banka, zdravstveni dom..), inštitucije, izobraževalne ustanove in trgovine. Stanovanje je le kratko vožnjo oddaljeno od vseh nakupovalnih središč v Škofji Loki in Kranju ter le kratek sprehod od starega mestnega jedra.

Umeščenost stavbe v objem narave omogoča mnoge športno-rekreativne dejavnosti, prav tako je pred stavbo postavljeno otroško igrišče. Lega stanovanja zagotavlja prelepe poglede na mesto in okoliške vrhove.
Nepremičnina je ZK urejena in ima vsa dovoljenja.

Prodajalec pogojuje sklenitev prodajnega posla z delitvijo plačila za posredovanje na način, da kupec prevzame del plačila za posredovanje v višini 2% + DDV od dogovorjene prodajne cene nepremičnine.

Ne zamudite odlične priložnosti, zato lepo vabljeni na ogled tega prečudovitega stanovanja!

Pri nakupu vam RE/MAX podari gratis zavarovanje stanovanja za eno leto!

Za dodatna vprašanja sem vam z veseljem na voljo.

Funkcie/črty:

Výhľad
Sklad
Zariadený
Hory

Energy Efficiency

Energetický certifikát je index energetickej náročnosti budov s uvedením úrovne vykurovania a chladenia, ktorý sa vyžaduje v zime aj v lete. Budovy, ktoré dosahujú A alebo B energetickej náročnosti budov majú nižšie účty za energie.
Všetky informácie o nehnuteľnosti poskytnuté maklérom alebo kanceláriou sú spoľahlivé a zverejnené v dobrej vôli. Ich obsah však nemôžeme za žiadnych okolností garantovať a preto odporúčame nezávislé overenie faktov.
Managing Agent
Maklér - Anže Grčar - RE/MAX Ljubljana
Anže Grčar

Anže Grčar

RE/MAX Ljubljana


Show...
Show...
Show...

SEND A MESSAGE

 
Anže Grčar

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovinsko
SI-1000

Obľúbené položky

Share & Compare


Nedávno prezerané nehnuteľnosti

Share & Compare