マンション - 売買 - Škofja Loka, Gorenjska


Odlično stanovanje v Škofji Loki

Škofja Loka, Gorenjska
再建築/改築
ID: 490191094-6
部屋数
3
寝室数
2
バスルーム数
1
専有面積(㎡)
61,20
築年
1974

トイレ数
1
Slovenian
Disclaimer:
不動産説明の翻訳はGoogle翻訳によって提供され、結果の正確性を保証するものではありません。 翻訳は元の言語の説明と一致しないことがあります。
Na čudoviti in mirni lokaciji v Škofji Loki, posredujem pri prodaji modernega in svetlega 3-sobnega stanovanja, v skupni izmeri 61,2 m2, od tega 58,0 m2 uporabne površine.

Stanovanje se nahaja v desetem nadstropju urejene in redno vzdrževane večstanovanjske stavbe, zgrajene leta 1974. Leta 2017 je bila izvedena energetska sanacija fasade, zaradi česar je stanovanje odlično izolirano, ogrevalni in drugi stroški pa nizki.

Leta 2017 je bila izvedena celovita adaptacija stanovanja, v sklopu katere je bila dosežena nova razporeditev prostorov v 3-sobno stanovanje. Zamenjano je bilo celotno stavbno pohištvo, vgrajena nova pvc okna, zamenjana inštalacija in napeljave in vgrajeni novi radiatorji. S strokovnim arhitekturnim pristopom je bil dosežen odprt in funkcionalen tloris, ki je edinstven za stanovanja v okolici. Sam prostor odlikujejo premišljeni detajli in estetska opremljenost. Oprema priznanih blagovnih znamk, narejena po naročilu, prinaša nadstandardno udobje in kvaliteto bivanja. Protivlomna vhodna vrata zagotavljajo varnost.

Odlike in edinstvenosti stanovanja so predstavljene v oddaji TV Ambienti na RTV SLO.

Stanovanje ima naslednje prostore: vhodno vežo z garderobno omaro, dve spalnici, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, kopalnico-WC s talnim gretjem in zastekljen balkon. Stanovanje se prodaja brez bele tehnike.

Stanovanju pripada kletni prostor v izmeri 2,3 m2. Parkiranje je omogočeno na parkirnih mestih pred stavbo.
V neposredni bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura (avtobusna postaja, pošta, banka, zdravstveni dom..), inštitucije, izobraževalne ustanove in trgovine. Stanovanje je le kratko vožnjo oddaljeno od vseh nakupovalnih središč v Škofji Loki in Kranju ter le kratek sprehod od starega mestnega jedra.

Umeščenost stavbe v objem narave omogoča mnoge športno-rekreativne dejavnosti, prav tako je pred stavbo postavljeno otroško igrišče. Lega stanovanja zagotavlja prelepe poglede na mesto in okoliške vrhove.
Nepremičnina je ZK urejena in ima vsa dovoljenja.

Prodajalec pogojuje sklenitev prodajnega posla z delitvijo plačila za posredovanje na način, da kupec prevzame del plačila za posredovanje v višini 2% + DDV od dogovorjene prodajne cene nepremičnine.

Ne zamudite odlične priložnosti, zato lepo vabljeni na ogled tega prečudovitega stanovanja!

Pri nakupu vam RE/MAX podari gratis zavarovanje stanovanja za eno leto!

Za dodatna vprašanja sem vam z veseljem na voljo.

機能

倉庫
備付け家具
外の景色

エネルギー効率

エネルギー評価は冷暖房効率の指標です。夏冬に快適に過ごすために必要な冷暖房レベルを示します。評価がAあるいはBの物件は、低い冷暖房費で快適に過ごせます。
物件掲載エージェント/ブローカーによって提供するすべての情報は信頼できるものですが、それを保証するものではなく、個別に検証する必要があります。 いかなる保証や表明はされません。
担当者
営業 - Anže Grčar, mag. prava - RE/MAX Ljubljana
Anže Grčar, mag. prava

Anže Grčar, mag. prava

RE/MAX Ljubljana


閲覧...
閲覧...
閲覧...

お問合せ

 
Anže Grčar, mag. prava

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), スロベニア
SI-1000

お気に入り

Share & Compare


最近閲覧した物件

Share & Compare