Bedrijfsmatig / Detailhandel - Te Koop - Tabor, Ljubljana (mesto)


POSLOVNI PROSTOR V PRITLIČJU LEDINA CENTRA

Tabor, Ljubljana (mesto)
ID: 490191092-31
Woonoppervlakte (m²)
60
Bouwjaar:
1993

Huidig gebruik:
Pekarna in okrepčevalnica
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Posredujemo pri prodaji poslovnega prostora, ki se nahaja pri vhodu urejenega poslovnega kompleksa Ledina center, zgrajenega leta 1993. Prostor obsega cca 60 m2, ki trenutno predstavlja pekarno s prodajalno na zunanjem delu objekta, garderobo, shrambo, wc in tuš. Pekarna je povezana z okrepčevalnico, ki obsega cca 30 m2 in jo je po dogovoru z lastniki mogoče najeti ali odkupiti.

Poslovni prostor je primeren tako za pisarniško kot za storitveno dejavnost, lahko pa novi lastnik nadaljuje obstoječi utečeni posel. Objekt je varovan 24 ur na dan.

Lastnik si lahko uredi parkirno mesto v neposredni bližini (strošek najema 60 eur/mesec).

Obiskovalcem je na voljo uporaba sanitarij v notranjosti poslovnega objekta, parkiranje pa jim je omogočeno v okolici objekta ali v parkirni hiši Komenskega, ki se nahaja nasproti Osnovne šole Ledina.

Lokacija je frekventna. Poleg bližine centra mesta, se v okolici nahajajo šole, vrtci, dijaški dom, zdravstveni dom ter številna podjetja in javne službe.

Za več informacij in dogovor za ogled sem vam z veseljem na voljo.

Kenmerken:

Locatie
rolstoel toegankelijk
Binnenstad
Goed bereikbaar

Energy Efficiency

The Energy Rating is an index of a building's thermal performance, indicating the levels of heating and cooling required to be comfortable in winter and summer. Buildings which achieve A or B Energy Rating are more comfortable to live in and have lower energy bills.
Ondanks de zorg die door de RE/MAX makelaars aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan RE/MAX niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.
Bemiddelende Makelaar
Makelaar - Urška Hočevar - RE/MAX Ljubljana
Urška Hočevar

Urška Hočevar

RE/MAX Ljubljana


Toon...
Toon...
Toon...

VERSTUUR BERICHT

 
Urška Hočevar

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenië
SI-1000

Favorieten

Share & Compare


Laatst bekeken

Share & Compare