Commerciale/Negozi - In vendita - Tabor, Ljubljana (mesto)


POSLOVNI PROSTOR V PRITLIČJU LEDINA CENTRA

Tabor, Ljubljana (mesto)
ID: 490191092-31
MQ Totali
60
Anno di Costruzione
1993

Destinazione d'uso:
Pekarna in okrepčevalnica
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Posredujemo pri prodaji poslovnega prostora, ki se nahaja pri vhodu urejenega poslovnega kompleksa Ledina center, zgrajenega leta 1993. Prostor obsega cca 60 m2, ki trenutno predstavlja pekarno s prodajalno na zunanjem delu objekta, garderobo, shrambo, wc in tuš. Pekarna je povezana z okrepčevalnico, ki obsega cca 30 m2 in jo je po dogovoru z lastniki mogoče najeti ali odkupiti.

Poslovni prostor je primeren tako za pisarniško kot za storitveno dejavnost, lahko pa novi lastnik nadaljuje obstoječi utečeni posel. Objekt je varovan 24 ur na dan.

Lastnik si lahko uredi parkirno mesto v neposredni bližini (strošek najema 60 eur/mesec).

Obiskovalcem je na voljo uporaba sanitarij v notranjosti poslovnega objekta, parkiranje pa jim je omogočeno v okolici objekta ali v parkirni hiši Komenskega, ki se nahaja nasproti Osnovne šole Ledina.

Lokacija je frekventna. Poleg bližine centra mesta, se v okolici nahajajo šole, vrtci, dijaški dom, zdravstveni dom ter številna podjetja in javne službe.

Za več informacij in dogovor za ogled sem vam z veseljem na voljo.

Caratteristiche:

Accessibile Persone Diversamente Abili
Posizione
Centro città
Facilmente raggiungibile in auto
Strada ad alto passaggio

Classe Energetica

La classe di Rendimento Energetico è un indice delle performance termiche che indica i livelli di riscaldamento e raffrescamento richiesti in inverno ed in estate. Gli immobili di classe A o B garantiscono maggior comfort e sono i più efficienti in termini di consumi di energia.
Tutte le informazioni sono fornite dal relativo Agente Franchisee, i dati sono considerati validi ma non possono essere garantiti e dovrebbero essere verificati in ogni caso. MQ. commerciali, a titolo puramente indicativo.
Consulente Immobiliare
Consulente Immobiliare - Urška Hočevar - RE/MAX Ljubljana
Urška Hočevar

Urška Hočevar

RE/MAX Ljubljana


VISUALIZZA...
VISUALIZZA...
VISUALIZZA...

Richiedi informazioni

 
Urška Hočevar

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenia
SI-1000

Preferiti My RE/MAX

Share & Compare


Visitati Recentemente My RE/MAX

Share & Compare