Hiša - Prodamo - Portorož, Primorska Južna


Stanovanjsko/počitniška hiša z razgledom na morje

Portorož, Primorska Južna
Bila v uporabi
ID: 490191060-4
Skupno št. sob:
4
Spalnice:
3
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
143
Velikost zemljišča (m2)
132
Leto gradnje
1986
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
3-nadstropna vrstna hiša v Luciji, z lepim razgledom na zaliv Portoroža. Je lepo vzdrževana in kompletno opremljena ter obsega 135 m2 notranje površine. Stanovanje se razprostira v dveh etažah. V 1. nadstropju se nahaja kopalnica, dnevna soba z razgledom na morje in kuhinja z dostopom na vrt, v 2. nadstropju pa dodatna kopalnica in 3 spalnice. V kleti je garaža, ki se jo da preurediti v garsonjero ter kopalnica, kurilnica in družabni prostor. Pred hišo sta dve parkirni mesti. Za pripravo tople vode so nameščeni sončni kolektorji. Balkoni na morsko stran so zaprti - spremenjeni v loggio. Odlična priložnost za prijetno bivanje družine.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Klet/shramba
Opremljeno
Garaža
Pogled z razgledom

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Nataša Berčan, univ. dipl. inž. arhitekture - RE/MAX Vogal, Ljubljana
Nataša Berčan, univ. dipl. inž. arhitekture
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Nataša Berčan, univ. dipl. inž. arhitekture

RE/MAX Vogal, Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)