Hiša - Prodamo - Portorož, Primorska Južna


Večje zemljišče ob predvidenem golf igrišču

Portorož, Primorska Južna
ID: 490191060-11
Skupno št. sob:
3
Skupaj m²
196
Velikost zemljišča (m2)
5.462
Leto gradnje
1900
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Parcela sestavljena iz treh posameznih parcel delno gradbenih z obstoječimi objekti ( nadomestna gradnja) se nahaja na obrobju doline Dragonje in je v neposredni bližini bodočega oz. načrtovanega igrišča za golf. S parcele se ponuja pogled proti sečoveljskim solinam in po celotni dolini oz. načrtovanem igrišču za golf. Parcela leži v neposredni bližini letališča Portorož ( cca 4 min vožnje), mejnega prehoda Sečovlje (cca 6 min) in centra Portoroža in plaž ( cca 15 min vožnje). Parcela je zemljiškoknjižno urejena.

Parcela se sestoji iz treh v celoto povezanih parcel, prva delno zazidljiva parcela - zazidljivi del parcele 380 m2, z obstoječim objektom 80 m2 in cca. 200 m2 območje kmetijskih zemljišč (I. območje), druga delno zazidljiva parcela-zazidljivi del cca. 250 m2 z obstoječo stavbo 36 m2, ostali del parcele v izmeri cca. 2.323 m2 pa v območju kmetijskih zemlji (I. območje). Tretja nezazidljiva parcela v izmeri 2.309 m2 se v celoti nahaja v območju kmetijskih zemljišč (I. območje).

Skupna bruto površina vseh etaž stanovanjskih in stanovanjsko - poslovnih objektov je lahko do 400 m2 površine.


Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Pogled z razgledom
Vrt
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Nataša Berčan, univ. dipl. inž. arhitekture - RE/MAX Vogal, Ljubljana
Nataša Berčan, univ. dipl. inž. arhitekture
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Nataša Berčan, univ. dipl. inž. arhitekture

RE/MAX Vogal, Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)