Vrstna hiša - Prodamo - Domžale, Ljubljana (okolica)


Nova vrstna hiša v okolici Ljubljane

Domžale, Ljubljana (okolica)
ID: 490191008-204
Skupno št. sob:
4
Spalnice:
2
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
144,60
Leto gradnje
2010

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V Domžalah posredujemo pri prodaji nove vrstne hiše v mirnem naselju Srednje Jarše. V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura – vrtec, šola, banka, pošta, trgovine. Hkrati je lokacija umaknjena z glavne ceste Domžale - Kamnik, v neposredni bližini narave, možnosti rekreacije na prostem.

Skupna površina hiše znaša 144,60 m2, zgrajena je na parceli velikosti 89,00 m2. Vrstna hiša obsega:
- pritličje: dvojna garaža, shramba in utility ali pa samostojna soba s kopalnico, kar je še vedno možnost dograditve po želji kupca.
- prvo nadstropje z dnevno bivalnim prostorom (kuhinja, jedilnica, dnevna soba) in teraso.
- drugo nadstropje – spalnica in otroška soba ter kopalnica, otroško sobo je možno predelati v dve otroški sobi, vdelana so dvojna vrata. Po želji kupca se soba samo še pregradi.

Vrstna hiša je novogradnja, pravkar se končujejo vsa gradbena dela. Za kupca so možne še manjše spremembe. Po energetski izkaznici je uvrščena v B2 razred. Pred vhodom se lahko dodatno pridobi parkirno mesto. Ob nakupu plača kupec provizijo v višini 2% od prodajne cene in pripadajoči DDV.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Avt. vhodna vrata
Klet/shramba
Garaža
Vrt

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Janez Jaklič - RE/MAX Vogal, Ljubljana
Janez Jaklič
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Janez Jaklič

RE/MAX Vogal, Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj