Hiša - Prodamo - Ptuj, Podravje


NE SPREGLEJTE

Ptuj, Podravje
ID: 490151034-116
Skupno št. sob:
4
Spalnice:
3
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
155
Velikost zemljišča (m2)
256
Leto gradnje
2018

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Posredujemo pri prodaji stanovanjski hiš v izgradnji. Na razpolago sta še dva trojčka, šest enot, vsaka v velikosti cca 155 m2.
Materiali uporabljeni pri gradnji: opečnata in protipotresna gradnja, streha enokapnica pokrita s pločevino, izolacijska fasada v 20 cm demit izvedbi, omet, estrihi, notranji opleski, 40 cm izolacija podstrehe z granitnimi okenskimi policami, kleparski izdelki iz barvane pocinkane pločevine, stavbno pohištvo v PVC izvedbi antracit barve (troslojni termopan), zunanje ALU rolete na električni pogon, priključki: elektrika, vodovod, telefon, KTV, kanalizacija, urejen dovoz ter plačane vse potrebne dajatve in prispevki, računalniška mreža, centralni sesalni sistem, gretje talno s toplotno črpalko, urejena predpriprava na klimo in alarm, urejeno pripadajoče dvorišče in položeni tlakovci
Pritličje hiše obsega: nadkrito garažo za dva avtomobila, utiliti s strojnico, wc, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo povezano s prostorno teraso – delno nadkrito, stopnišče nadalje vodi v prvo nadstropje, kjer se nahajata dve otroški dobi, spalnica s prostorno garderobo, velika kopalnica z bano, tušem, bidejem, umivalnikom in wc.
Okolica hiše bo tlakovana in urejena. Hiše bodo vrisane v kataster stavb in zemljiškoknjižno proste bremen.
Cena posamezne hiše velikosti cca 155 m2 je od 150.000 EUR do 160.000 EUR NETO + 9,5 % DDV odvisno od pripadajočega zemljišča. Hiše bodo izgotovljene na ključ in predvidoma vseljive do sredine letošnjega leta – 2019.
Hiše se nahajajo na mirni lokaciji z dostopom z javne ceste in nedaleč od centra Ptuja. Vsa potrebna infrastruktura, vrtec, šola, trgovina je v neposredni bližini. Mirna lokacija, bližina mesta in kvalitetna gradnja so prednosti novega naselja, ki vas bodo prepričale.
PRIPOROČAMO!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Lokacija
Moderni
Nova zgradba
Sodobna
Zidana z opeko
Izolirana
Nizko energijska
Parkirišče
Ravna streha
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Dragica Vojsk - RE/MAX Poetovio
Dragica Vojsk
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Dragica Vojsk

RE/MAX Poetovio

Miklošičeva ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj