Коттедж - На продажу - Ptuj, Podravje


PRODAMO NADSTANDARDNO HIŠO NA IZJEMNI LOKACIJI

Ptuj, Podravje
ID: 490151001-724
Всего комнат:
6
Кол-во спален:
6
Кол-во ванных
2
Всего кв. метров
159
Размер участка (м²)
987
Год постройки
1992

Кол-во туалетов:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na najlepši lokaciji na Ptuju, na hribčku s pogledom na Ptujski grad, jezero in celotno mesto Ptuj, stoji lepa, razgibana stanovanjska hiša, zgrajena l. 1992. Parcela, do katere vodi asfaltirana solastniška cesta, je izredno lepo urejena in ograjena, ter nudi popolno intimo in zasebnost.

Hiša je grajena z nadstandardnimi materiali in je izredno skrbno in premišljeno umeščena v prostor. Etažnost je K+P'M. V kleti se nahajajo kurilnica, depo, vinska klet z vinoteko, družabni prostor s krušno pečjo, pralnica, kopalnica s sanitarijami, kuhinja ter fitness soba. Talne obloge so opečni tlakovci - talno gretje.

V pritličju se nahaja predprostor in vhod v avlo, spalnica z veliko kopalnico, dnevna soba z jedilnico in kuhinjo in WC za goste. Iz pritličja je tudi izhod na veliko in malo teraso s prečudovitim razgledom.

V mansardo vodi lepo - ročno izdelano leseno stopnišče, ki nas pripelje v večji dnevni prostor - studio s prostornim balkonom, otroška soba prav tako z izhodom na balkon, pisarna, garderobna soba, kopalnica in soba za goste.

Talne obloge so: jesen parket in grški kamen - v kopalnici in avli je tudi talno gretje, v mansardi pa debeli hotelski tepihi. Hiša je v celoti klimatizirana in varovana. Parcela je ograjena - električno zapiranje dvoriščnih vrat. Ob hiši stoji garaža z električnimi dvižnimi vrati.

Na parceli se nahaja tudi lesena vrtna hišica z električno napeljavo in vodo ter zunanjim kaminom. Hiša se ponaša z visokokvalitetno zunanjo in talno razsvetljavo znamke TRGETTI in BEGA. Urejen je tudi zalivalni sistem znamke RAIN BIRD.

Na razpolago je celotna infrastruktura: kabelska, telefon, internet, kanalizacija.

Zaradi izjemne lokacije in gradnje z visokokvalitetnimi materiali in odlične prostorske razporeditve ter izjemnega razgleda, lahko hišo brez dvoma označimo kot nadstandardno in jo priporočamo vsem, ki ljubijo sožitje z naravo, intimo, lep razgled in udobno bivanje.


Характеристики

Modern
Alarm System
Location
Exterior Views
Garage
Brick
First owner
Property Registry
Floors - Heated - Partial
Furnished
Oil Heating
Parquet floor
Security System
Storage Room
Washing Facilities(in building)
View - Canal
Air Conditioning
CATV/cable
Electricity
Heat Pump
Sewer
TCP/IP
Water
Вся информация, предоставленная агентом по недвижимости/брокером, считает надежной, однако ее точность не гарантируется, и данную информацию следует проверять самостоятельно. Не даются никакие гарантии и не делаются никакие заявления.
Managing Agent
Broker/Owner - Tanja Tučič - RE/MAX Poetovio
Tanja Tučič

Tanja Tučič

RE/MAX Poetovio


Show...
Show...
Show...
Show...

SEND A MESSAGE

 
Tanja Tučič

RE/MAX Poetovio

Miklošičeva ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Словения
SI - 2250

Избранное

Share & Compare


Недавно просмотренные

Share & Compare