Villa - Satılık - Izola, Primorska Južna


APARTMAJSKA VILA IZOLA

Izola, Primorska Južna
ID: 490111016-71
Toplam Oda Sayısı:
18
Yatak odası sayısı:
10
Banyo sayısı
4
Brüt M²:
625,80
Sipariş miktarı (m2)
680
Year/Month Built
2014/01

Kat Sayısı:
3
Katı
0
Tuvalet:
4
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
prodaja se novejša večstanovanjska vila v Izoli, s čudovitim pogledom na morje in okoliško hribovje. V skupni izmeri 625,80 m2, letnik 2014. V vili so štirje veliki apartmaji, ki so v celoti stilno opremlejni. Vsakemu apartmaju pripadata dva parkirna mesta. Vila je umeščena le 700 m od strogega centra Izole, na parceli v izmeri 680 m2. Vila ima lep in urejen dostop. Talne obloge: marmor, ploščice in parket. Vrata in okna so aluminjasta. Ogrevanje: centralna kurjava, plin, električni radiatorji in klima. Objekt je primeren za bivanje kot tudi za oddajanje enot višjega cenovnega razreda. V kolikor nov lastnik izkaže interes za oddajo imamo že potencialne dolgoročne najemnike.

Özellikler:

Bahçe
Manzara
Isıtma
Klima
Kiler
Mobilyalı
Dağlar
Sahil
All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Managing Agent
Associate - Leonida Furman - RE/MAX Obala
Leonida Furman

Leonida Furman

RE/MAX Obala


Show...
Show...
Show...

SEND A MESSAGE

 
Leonida Furman

RE/MAX Obala

Pristaniška ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Koper, Primorska Južna, Slovenya
SI-6000

Favourites

Share & Compare


Recently Viewed

Share & Compare