Vikend - Prodamo - Trebnje, Dolenjska


VIKEND HIŠA V NARAVI V ČATEŽU PRI TREBNJEM

Trebnje, Dolenjska
ID: 490341006-10
Skupno št. sob:
5
Spalnice:
3
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
96
Velikost zemljišča (m2)
1.137
Leto gradnje
1985

Št. nadstropij
2
Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
GORENJA VAS PRI ČATEŽU, bivalni vikend, zgrajen 1985, P+N+M, 96 m2 površine na parceli velikosti 1.137 m2. V pritličju je garaža, shramba za pridelke, velika soba, drvarnica. Nadstropje obsega hodnik, kopalnico z WC-jem, kuhinjo, spalnico, dnevni prostor z izhodom na balkon. V mansardi je predprostor in dve spalnici.

Ogrevanje na drva. Objekt je priključen na elektriko, javni vodovod, dvoprekatna greznica. Ob parceli je kabel za kabelsko televizijo. Po tleh je keramika in les.

Na parceli je zasajeno raznovrstno sezonsko sadje. Jablane, hruške, orehi, fige, kiviji, slive, murve, češnje. Pridelujejo zelenjavo. Ob robu parcele je mešani gozd. Do parcele vodi asfaltna pot, ki je od glavne ceste oddaljena 30 metrov.

Vsakodnevno vozi šolski avtobus otroke v Trebnje, kjer je osnovna šola in ostale državne ustanove. Do Trebnjega je 8 km, do železniške postaje Velika Loka 8 km.

Prodajalčev pogoj je plačilo za posredovanje, ki je v višini 4% + 22% DDV, ki si ga prodajalec in kupec razdelita tako, da vsak plača 2% + 22% DDV od dogovorjene prodajne cene.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Pogled na hribe/gorovje
Klet/shramba
Ogrevanje
Garaža
Vrt
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Nevenka Grgovič - RE/MAX Most, Novo mesto

051 224 284
Prikaži...
+386 (0)5 993 98 06
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO


RE/MAX Most, Novo mesto

Glavni trg 18
Nepremičninska družba d.o.o.

Novo mesto, Dolenjska, Slovenija
8000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov