Stanovanje - Prodamo - Škofja Loka, Gorenjska


Enosobno stanovanje v Škofji Loki

Škofja Loka, Gorenjska
ID: 490191008-152
Skupno št. sob:
1
Skupaj m²
27,90
Leto gradnje
1974
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V Škofji Loki posredujemo pri prodaji enosobnega stanovanja na Partizanski cesti. Stanovanje je v zgornjem nadstropju obnovljenega stanovanjskega bloka, pred kratkim je bila izolirana in obnovljena fasada. Ob stavbi je urejeno večje parkirišče.

Stanovanje je bilo v letih 2016 in 2017 v celoti obnovljeno in opremljeno z opremo IZI, vse izdelano po meri. V predsobi je večja garderobna omara za shranjevanje večjih oblačil in obutve. S predsobe se vstopi v dnevni prostor z izhodom na balkon. Dnevni prostor je opremljen in s prosojno zaveso ločen od ostalih prostorov. V spalnem delu je postelja, zložena v omaro. Zaradi kvalitetnega ogrodja je postavljanje in pospravljanje postelje hitro in lahko opravilo. Z desne strani sta kuhinja in kopalnica, skriti za drsnimi vrati. Kuhinja je manjša, vendar racionalno razporejena in omogoča normalno uporabo. V kopalnici je tuš ter WC, možnost postavitve manjšega pralnega stroja. Kopalnica ima okno, v prehodu med kopalnico in spalnim delom so postavljene omare za shranjevanje brisač in manjših predmetov.

Stanovanje je zelo svetlo, z belo opremo. Z balkona je čudovit pogled na stari del Škofje Loke in naprej po Poljanski dolini. Na tem nadstropju je velika skupna terasa, katero se lahko uporablja za druženje in razne dogodke.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Pogled na hribe/gorovje
Dvigalo
Klet/shramba
Ogrevanje
Opremljeno
Pogled z razgledom

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Janez Jaklič - RE/MAX Vogal, Ljubljana

041 650 053
Prikaži...
041 650 053
Prikaži...
+ 386 (0)1 320 78 77
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 

RE/MAX Vogal, Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)