Stanovanje - Prodamo - Piran, Primorska Južna


MANJŠE PRENOVLJENO STANOVANJE V PIRANU

Piran, Primorska Južna
Prenovljena
ID: 490111016-28
Skupno št. sob:
2
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
30,40
Leto gradnje
1800

Št. nadstropij
3
Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
prodamo manjše prenovljeno stanovanje v izmeri 30,4 m2, v 2. nd.. Stanovanje je bilo v celoti prenovljeno leta 2008. Razpored prostora: kuhinja z dnevnim prostorom, soba, kopalnica in toaletni prostor. Stanovanja je svetlo in zračno, na lepi lokaciji v bližini tržnice, Tartinijevega trga, plaže, trgovine. Kuhinja ostane opremljena, ostala oprema je stvar dogovora. Ogrevanje na klimo.
POGOJ NAKUPA NEPREMIČNINE: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2 % + DDV

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Ob morju
Klima

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Leonida Furman - RE/MAX Obala

041 935 936
Prikaži...
+ 386 (0)51 493 282
Prikaži...
+ 386 (0)5 6402 901
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 

RE/MAX Obala

Cesta Zore Perello-Godina 2
Nepremičninska družba d.o.o.

Koper, Primorska Južna, Slovenija
SI-6000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)