Stanovanje - Prodamo - Jesenice, Gorenjska


AKCIJA- znižano dvosobno atrijsko stanovanje

Jesenice, Gorenjska
ID: 490191035-83
Skupno št. sob:
2
Skupaj m²
91,45
Velikost zemljišča (m2)
22,45
Leto gradnje
2015
Parkirišča
24

Št. nadstropij
3
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V novi moderni stanovanjski soseski Gorenjski sonček na Jesenicah, prodamo novo dvosobno stanovanje v izmeri 51,80 m² uporabne površine. V skupno prodajno površino, ki znaša 91,45 m² spadajo še terasa, zelenica in kletna shramba.
Stanovanje ima funkcionalno in moderno razporeditev prostorov, ki obsega predsobo z garderobo, kopalnico z WC, spalnico, kuhinjo z jedilnico in dnevnim prostorom. K stanovanju pripada tudi terasa v izmeri 12,25 m2 ter zelenica v izmeri 22,45 ter klet v izmeri 4,95 m2. Stanovanje se prodaja skupaj s parkirnima mestoma ( notranje in zunanje), ki nista zajeta v ceno.
DDV je že obračunan v ceni.
Nova stanovanjska soseska Gorenjski sonček z okolico zagotavlja stanovalcem kakovost bivanja. Na južni strani objekta se razprostira urejena zelenica z otroškim igriščem, v neposredni bližini živahnost mestnega jedra: šola, vrtec, občina, upravna enota, železniška postaja, nakupovalno središče in območje Stare Save, ki je z obnovo postalo kulturno središče Jesenic.
Dostopi za pešce so mogoči z južne, severne in zahodne strani objekta, za vozila pa je urejen dovoz po interni dovozni poti in novi povezovalni cesti, ki poteka ob novem stanovanjskem naselju. Na severni strani so parkirne površine, namenjene obiskovalcem. Dostop do mestnega jedra je omogočen po novem nadhodu, ki povezuje več desetletij ločeni severni in južni del Jesenic, tam pa pešpot vodi od prireditvenega centra čez železniško progo in se nadaljuje po območju Hrenovce do muzejskega kompleksa Stara Sava.
Posebna pozornost objekta Gorenjski sonček je namenjena vgrajenim materialom, videzu objekta, varnosti in okolici, ki je popolna za vse ljubitelje narave, pohodništva ali smučanja, saj je v bližini vse za sprostitev, šport in rekreacijo.
Sodobna stanovanjska soseska Gorenjskega sončka bo prepričala vse, ki znajo ceniti prostorna in svetla stanovanja ter prednosti bližine narave, bližino mesta in hiter dostop do avtoceste.
Akcijska ponudba cene velja do 1.9.2017.
V akcijski ponudbi je še nekaj stanovanj, za več informacij pokličite 041 707 038 Lili
Kupec ne plača provizije!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Dvigalo
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Lili Stare, univ. dipl. pravnica - RE/MAX Vogal, Ljubljana

041 707 038
Prikaži...
+386 (0)41 707 038
Prikaži...
+ 386 (0)1 320 78 77
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO


RE/MAX Vogal, Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov