Stanovanje - Prodamo - Jesenice, Gorenjska


gorenjski sonček- dvo sobno stanovanje

Jesenice, Gorenjska
PRODANO
ID: 490191035-20
Skupno št. sob:
2
Skupaj m²
63
Leto gradnje
2015

Št. nadstropij
3
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
NOVA STANOVANJA!
KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!
NUDIMO POMOČ PRI FINANCIRANJU!
Pokličite: 041 707 038 LILI

Naselje gorenjski sonček predstavlja štiri večstanovanjske objekte. Pred objekti na južni strani je zelenica z večjim otroškim igriščem, na severni strani pa so urejena zunanja parkirna mesta za lastnike in obiskovalce ter nova povezovalna cesta. Vsak objekt ima pritličje, dve nadstropji in mansardo, znotraj se nahajajo stanovanja različnih površin, od manjših garsonjer do štirisobnih stanovanj. Posamezne etaže so povezane s stopnišči in dvigali. V kleti so lastniška notranja parkirna mesta, toplotna postaja, kolesarnica in shrambe, ki pripadajo stanovalcem.

Stanovanja so kvalitetno grajena , so svetla in prostorna, v večini orientirana proti južni strani. Vsako stanovanje je opremljeno s priključkom el. Energije, vodovodom, in toplotno postajo na daljinsko ogrevanje. Na vsa zunanja okna in balkonska vrata stanovanj , ki so PVC izvedbe, zastekljena z dvoslojnim izolacijskim steklom, so nameščene zunanje žaluzije. Stanovanja se izročajo kupcem gradbeno in obrtniško dokončana. Po hodnikih in stopniščih so položene ploščice, v stanovanjih je položen parket. Kopalnice in stranišča so dokončana. Stanovanja se ogrevajo s centralnim radiatorskim ogrevanjem.

Lokacija objektov predstavlja del novo nastajajočega centra Jesenic, saj se v neposredni bližini nahaja nov nakupovalni center, tržnica, kulturni center, šole, vrtec, avtobusna in železniška postaja, bližina AC priključka. Vse navedeno omogoča novim stanovalcem vse udobje bivanja.

Predmetno stanovanje sestavlja dnevni prostor s kuhinjo iz katerega je izhod na odprto teraso, spalnico in kopalnico. Stanovanju pripada še klet . V ceno ni vključeno notranje ali zunanje parkirno mesto. Cena notranjega parkirnega mesta znaša 6.570,00 EUR , zunanjega parkirnega mesta pa 3.285,00 EUR
V prodaji so tudi identična stanovanja stanovanje z atrijem ter identično stanovanje v pritličju, ki je tudi primerno za stanovalce s posebnimi potrebami.

Kupec ne plača provizije!

VABLJENI NA OGLED IN NAKUP NOVIH STANOVANJ!


Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Ogrevanje
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Lili Stare, univ. dipl. pravnica - RE/MAX Vogal, Ljubljana

041 707 038
Prikaži...
+386 (0)41 707 038
Prikaži...
+ 386 (0)1 320 78 77
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO


RE/MAX Vogal, Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov