Poslovno-stanovanjski objekt - Prodamo - Rozna dolina, Ljubljana (mesto)


Hostel v Rožni dolini

Rozna dolina, Ljubljana (mesto)
ID: 490191008-141
Skupaj m²
1.146,80
Velikost zemljišča (m2)
625
Skupna velikost (m²)
1.146,80
Leto gradnje
1990

Št. nadstropij
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V Rožni dolini se na javni dražbi prodaja večji poslovno-stanovanjski objekt, kateri se sedaj uporablja kot hostel. Objekt nima uporabnega dovoljenja za hostel.

Nepremičnina je v celoti preurejena za potebe nastanitve, v celoti opremljen in funkcionalen. Sobe so opremljene s posteljami, mizo in hladilnikom. V stavbi so sobe za različne potrebe, tudi za večjo skupino obiskovalcev. V vsakem nadstropju so ločene sanitarje in kopalnica, prostori so klimatizirani.

V prvem nadstropju je jedilnica z možnostju kuhanja. Iz jedilnice je izhod na teraso. V pritličju je skladišče za odvečno opremo ter pralnice. V tem delu so lahko uredi še več sob, prav tako v delu, kjer je bila pisarna in skladišče.

Pred stavbo je parkirni prostor za šest osebnih vozil. Na ulici je možnost parkiranja več vozil.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Klima
Opremljeno

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Janez Jaklič - RE/MAX Vogal, Ljubljana

041 650 053
Prikaži...
041 650 053
Prikaži...
+ 386 (0)1 320 78 77
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO


RE/MAX Vogal, Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov