Pisarna - Prodamo - Koper, Primorska Južna


TPC Zeleni Park, poslovni apartma, oddamo

 
Koper, Primorska Južna
ID: 490111014-59
Skupno št. sob:
1
Skupaj m²
48
Leto gradnje
1995

Št. nadstropij
3
Najem kv. m
650,00
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V centru Kopra, TPC Zeleni Park, oddamo poslovni apartma, ki se nahaja v 3. nadstropju poslovne stavbe z dvigalom, zgrajene l. 1995. Apartma s 48 m2 uporabne površine obsega: kopalnico in večji bivalen prostor, ki obsega kuhinjsko nišo z jedilno mizo ter deloma ločen spalni del z izhodom na teraso s pogledom na morje. Apartma je zaradi velikih okenskih površin svetel in zračen. Ima vse priključke, ogrevanje je urejeno preko kombinirane klime. V ceno najema so všteti stroški porabe (elektrika, vode, internet, komunalni prispevek, upravnik). V kletnih prostorih stavbe je garaža z možnostjo najema parkirnega mesta. V neposredni bližini stavbe se nahajajo trgovine, lokali, banke, zavarovalnice ter parkirišča. Vseljivo s 1. septembrom. Ogledi možni po predhodnem dogovoru.
Pogoji najema: tekoča najemnina, varščina v višini ene najemnine, plačilo stroška nepremičninske družbe za posredovanje ter izvedbo primopredaje v višini 1 najemnine + DDV.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Klima
Ogrevanje
Opremljeno
Pogled z razgledom

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mihaela Gerkšič - RE/MAX Obala

040 454 574
Prikaži...
040 454 574
Prikaži...
+ 386 (0)51 493 282
Prikaži...
+ 386 (0)5 6402 901
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 

RE/MAX Obala

Cesta Zore Perello-Godina 2
Nepremičninska družba d.o.o.

Koper, Primorska Južna, Slovenija
SI-6000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)