Pisarna - Prodamo - Koper, Primorska Južna


OPREMLJENI PISARNIŠKI PROSTORI VIŠJEGA RANGA

Koper, Primorska Južna
ID: 490111001-524
Skupno št. sob:
7
Skupaj m²
292
Skupna velikost (m²)
292
Leto gradnje
1979
Parkirišča
5

Št. nadstropij
4
Sedanja uporaba:
pisarniški prostori
Najem kv. m
9,00
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V večji poslovni stavbi, dobro dostopni, s svojimi parkirnimi mesti, na robu starega mestnega jedra Kopra, zgrajeni 1979, dobro vzdrževani in večkrat obnovljeni stavbi, prodamo ca 300 m2 leta 2004 kvalitetno adaptiranih poslovnih prostorov - pisarn. Pisarne imajo svoje sanitarije ( moški-ženski), manjso kuhinjo in svoj locen prostor za arhiv. Prostori so dodelani s kvalitetnimi materiali in pisarne so opremljene. Nahajajo se v nadstropju, dostopne so z dvigalom. Stavba ima posodobljen sistem hlajenja in ogrevanja na toplotno črpalko. Na dvorišču se nahaja 5 lastniških parkirnih mest.
Prevzem po dogovoru, obstoja priložnost naložbe, saj lahko ostanejo zasedene z najemnikom za daljše obdobje.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Avt. vhodna vrata
Dvigalo
Klima
Ogrevanje
Opremljeno
Varnostni sistem

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Vodja agencije - Matija Košir - RE/MAX Obala

00386 (0) 41 623 955
Prikaži...
+ 386 (0)51 493 282
Prikaži...
+ 386 (0)5 6402 901
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 

RE/MAX Obala

Cesta Zore Perello-Godina 2
Nepremičninska družba d.o.o.

Koper, Primorska Južna, Slovenija
SI-6000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)