Hiša - Prodamo - Cirkulane, Podravje


HIŠA NA ČUDOVITI RAZGLEDNI TOČKI - MENJAVA

Cirkulane, Podravje
ID: 490151026-24
Velikost zemljišča (m2)
2.400,00
Leto izgradnje
2006
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and RE/MAX does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Gradišča – hiša - vikend - izredna lokacija in razgled na Z – S – V, s pogledom na Ptujsko jezero in grad. Hiša je etažnosti K + 1 + M , skupne uporabne površine 72m2 x 3 etaže, z dodatno veliko teraso 4x4m. , ohišnico cca 5 ara na ravnini, ob njej pa sta še lepo urejen vinograd in sadovnjak v velikosti 19 ara. Iz terase se razprostira čudovit pogled na okoliške hribe ter starosto slovenskih mest Poetovio. Fotogrtafije povedo več….Elektrika in voda v hiši, točno ob parceli mimo pelje asfaltna cesta ter ulična razsvetljava. Hiša ima vsa dovoljenja in je v postopku pridobivanja hišne številke, okolica je skrbno urejena.
Vikend je primeren tako za sprostitev kot za bivanje, saj zgornji dve etaži premoreta 140m2 funkcionalno razporejenih prostorov. Verjamem, da boste v zeleni naravi, med vinorodnimi griči in ob gostoljubnih sosedih imeli tukaj svoj »raj« za sprostitev.
V kleti je urejena shramba, in en večji družabni prostor prav tako opremljena kuhinja /možna takojšnja vselitev/. Ostali del hiše je v 3 gradbeni fazi brez stavbnega pohištva. Zgrajena je leta 2006 in čaka na novega lastnika, da jo dokonča. Na zadnji strani je še lepa lesena lopa z vrtno garnituro za 20 oseb. Če imate radi naravo, če se želite odmakniti od mestnega vrveža, ter s svojo čudovito lokacijo razširiti obzorje svojega bivanja boste ob gostoljubnih sosedih imeli tukaj svoj »raj«.
MOŽNA ZAMENJAVA ZA APARTMA NA MORJU Z VAŠIM DOPLAČILOM.
Z veseljem – Vam na uslugo za dodatna vprašanja na gornji telefon ali e-mail.
Ogled je možen po predhodni najavi.

Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec

041 447 508
Prikaži...
041 447 508
Prikaži...
+ 386 2 620 88 16
Prikaži...
+ 386 2 620 88 18
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO


RE/MAX Poetovio

Miklošičeva ulica 4
Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov